Actualizarea One UI 6.1 ajunge pe Galaxy A14 5G

132
Galaxy A14 5G
Sursă foto: SamLover

După lansarea actualizării One UI 6.1 pe mai multe dispozitive emblematice, Samsung o distribuie acum la smartphone-urile mai accesibile. Actualizarea cu interfața Samsung One UI 6.1 ajunge la unul dintre cele mai bune și bine vândute telefoane Samsung mid-range din ultimul an: Samsung Galaxy A14 5G. Cea mai recentă actualizare va oferi câteva funcții noi și îmbunătățiri pentru dispozitiv.

Actualizarea One UI 6.1 pentru Galaxy A14 5G a debutat în câteva țări asiatice, inclusiv Malaezia, Vietnam și Indonezia. Este o chestiune de zile până când actualizare va ajunge și în Europa, și bineînțeles, în România. Pentru identificare, puteți verifica numărul versiunii firmware, A146PXXU7DXD3, potrivit SamLover. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A14 4G și Galaxy A14 5G!

Fiind un smartphone din gama mid-rage de jos, Samsung Galaxy A14 5G va primi mai puține modificări în comparație cu alte dispozitive Galaxy parfumate cu One UI 6.1. Conform jurnalului de modificări, actualizarea va oferi doar două noi modificări pentru aplicația Galerie. Acestea sunt: funcționalitatea de copiere și inserare, iar ecranul de căutare a fost reproiectat pentru a fi mai ușor de utilizat.

În același timp, noua actualizare aduce câteva personalizări ale unor funcții existente. De exemplu: funcții de editare a imaginii de fundal, noi opțiuni pentru alerte de alarmă, mai multe autocolante pentru a personaliza calendarul și multe altele. În mod similar, mai multe inovații vor îmbunătăți funcționalitatea diferitelor funcții, inclusiv sănătatea, partajarea fișierelor și securitatea dispozitivelor.

George H. Heilmeier, de la RCA Laboratories, a fost trecut în National Inventors Hall of Fame și creditat cu invenția ecranului LCD – Liquid Crystal Display. Primul ceas cu ecran LCD a fost lansat în 1972, Gruen Teletime putea afișa patru cifre.

Samsung Galaxy A14 5G are un ecran LCD FHD+ cu diagonala de 6,6 inch (16,76 cm) și o rată de reîmprospătare de 90Hz. Procesorul Octa-Core MediaTek Dimensity 700 însoțit de 4 / 6GB de memorie RAM este la bord. Smartphone-ul este disponibil în două variante de stocare: 64 / 128GB, care poate fi extinsă până la 1TB printr-un micro-SD. Telefonul are o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W.

One UI 6.1 este disponibilă pentru dispozitivul Galaxy A14 5G prin OTA. Utilizatorii acestui telefon trebuie să primească o notificare de actualizare. Alternativ pot pot verifica actualizarea accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă nu a ajuns, încercați mai târziu, este pe drum.