Actualizarea One UI 6.1 ajunge și pe Galaxy A73

92
Galaxy A73 is now getting the One UI 6.1 update
Sursa foto: SamMobile.com

După ce a terminat cu actualizarea One UI 6.1 pentru telefoanele emblematice și pliabile, apoi cu unele modele mid-range actuale, Samsung a trecut la modelele puțin mai vechi. Acum compania Samsung a lansat această așteptată actualizare pe un telefon de gamă medie lansat în aprilie 2022. După ce a lansat One UI 6.1 pentru Galaxy A34 și Galaxy A54 în ultimele zile, aceeași actualizare se îndreaptă către Galaxy A73.

Actualizarea One UI 6.1 este acum disponibilă în Malaezia, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Noua actualizare are versiunea de firmware A736BXXU7EXDC și are o dimensiune de aproximativ 2,6GB. Merită menționat că Samsung Galaxy A73 nu primește cu această ocazie actualizarea de securitate din mai 2024. Actualizarea la One UI 6,1 include corecția de securitate din aprilie 2024.

Deși One UI 6.1 aduce multe îmbunătățiri experienței utilizatorului Galaxy A de gamă medie, suita Galaxy AI lipsește. Această nouă actualizare pentru Galaxy A73 va introduce multe funcții care se referă la One UI 6.1. Totuși, actualizarea nu include delicatesele de inteligență artificială din suita Galaxy AI. De exemplu: Interpreter, Live Call Translate, Generative Wallpaper, Generative Edit, pentru că de Circle to Search nu se pune problema.

Deloc surprinzător, nici Galaxy A73 și nici Galaxy A54 sau Galaxy A34 nu primesc niciuna dintre caracteristicile Galaxy AI dezvăluite în ianuarie împreună cu familia Galaxy S24. Acestea s-au limitat până acum la modelele de ultimă generație ale Samsung din ultimii doi ani. Din câte se pare că lucrurile vor rămâne așa cel puțin pentru o vreme.

Malaezia, fostă colonie engleză între 1786 și 1957, este o țară federală cu 13 state și 3 teritorii federale. Ptolemeu a numit Malaezia, în cartea sa Geographia care a fost scrisă în jurul anului 150 d.Hr., ca Aurea Chersonesus care înseamnă „peninsula de aur”.

Totuși, jurnalul de modificări One UI 6.1 pentru dispozitivele Galaxy A arată că actualizarea include widget-uri noi pentru Ecranul de blocare și Always On Display, funcții îmbunătățite pentru Galerie, Partajare rapidă îmbinată cu Partajare în apropiere și diverse alte modificări. Cum am scris mai sus, momentan actualizarea este disponibilă în Malaezia, dar va ajunge în curând pe toate piețele.

Dacă utilizați un smartphone Galaxy A73, în zona unde a fost lansată actualizarea, sau dacă ajunge în zonele unde locuiți, instalați actualizarea majoră pentru a vă bucura de noi funcții și îmbunătățiri. Pentru a instala actualizarea, deschideți Setări -> Actualizări software -> Descărcați și instalați.