Actualizarea One UI 6.1 lansată pentru Galaxy Tab A9+

94
Galaxy Tab 9+ One UI 6.1
Sursă foto: smartphonemagazine.nl

Surprinzător, Galaxy Tab A9 a primit actualizarea la One UI 6.1 înainte de fratele său modelul “+”. Acum Galaxy Tab A9+ se alătură omologului său odată cu lansarea recentă a actualizării One UI 6.1. Actualizarea este disponibilă pentru utilizatori la nivel global, inclusiv în Europa.

Această lansare de software vizează modelul internațional SM-X216B și vine cu versiunea de firmware X216BXXU2CXF1, potrivit Smartphonemagazine.nl. Dincolo îmbunătățirile aduse de noua interfață, actualizarea aduce și patch-ul de securitate din luna mai 2024, care remediază 45 de vulnerabilități. Actualizarea de securitate din mai 2024 încorporată este binevenită pentru protecția tabletei, longevitatea dispozitivului și satisfacția utilizatorului.

Posesorii de Galaxy Tab A9+ primesc noi funcții concepute pentru a spori experiența utilizatorului și performanța dispozitivului. Este vorba despre imagini de fundal personalizabile și editare avansată în Galerie pentru a vă îmbunătăți fotografiile și videoclipurile. Partajarea de fișiere pe mai multe dispozitive este acum mai fluidă ca niciodată, nu numai cu alte dispozitive Galaxy, ci și cu un ecosistem Android mai larg.

În același timp, după actualizarea One UI 6.1 la Galaxy Tab A9+, veți descoperi o protecție sporită a datelor, cu mai multe opțiuni pentru a proteja datele stocate pe tabletă. Actualizarea aduce și îmbunătățiri pentru multitasking și noi funcții pentru tastatură. În plus gestionarea energiei este mai eficientă pentru o durată de viață prelungită a bateriei, iar aplicația meteo vă oferă acum prognoze în timp util la îndemână. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați aplicația Meteo pe telefoanele Galaxy!

Aplicația Samsung Weather își datele meteo de la AccuWeather, liderul global în informații despre vreme. Samsung Weather este o aplicație meteo încorporată preinstalată pe telefoanele, tabletele și ceasurile inteligente Samsung.

Seria Tab A9 este formată din Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+. Galaxy Tab A9 are un ecran cu diagonala de 8,7 inch (22,10 cm), iar Galaxy Tab A9+ are diagonala 11 inch (27,94 centimetri). Galaxy Tab A9 are procesorul MediaTek Helio G99, în timp ce Tab A9+ are Snapdragon 695. Ambele tablete au 4 / 6 memorie RAM și 64 / 128GB de stocare. Stocarea poate fi extinsă până la 1TB printr-un card Micro-SD.

Utilizatorii de Galaxy Tab A9+ vor trebui să primească o notificare de actualizare, mai devreme sau mai târziu. Dacă nu mai aveți răbdare puteți verifica dacă actualizarea a sosit mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.