Actualizarea One UI 6.1 lansată pentru Galaxy Tab S6 Lite (2022)

85
Galaxy Tab S6 Lite
Sursa foto: via samlover.com

Tableta Galaxy Tab S6 Lite (2024) a fost în acest an mai mult în centru atenției decât sora sa mai mică din 2022. Dar, Samsung nu a uitat nici modelul mai vechi. Acum Samsung a început să lanseze actualizarea One UI 6.1 bazată pe Android 14 pentru Galaxy Tab S6 Lite (2022).

Identificată prin versiunea de firmware P619XXU6CXE8, actualizarea are o dimensiune a pachetului de instalare de aproximativ 2GB. Tableta rămâne pe patch-ul de scuritate din mai 2024, primit luna trecută. Actualizare UI 6.1 pentru Galaxy Tab S6 Lite (2022) este disponibilă în mai multe țări din Europa, inclusiv din România. Compania va extinde în curând această actualizare la nivel global, potrivit SammyFans. Este o lansare inițială, așa că poate dura câteva ore sau zile pentru a ajunge la toate modelele.

Cea mai recentă actualizare One UI 6.1 pentru tabletă aduce mai multe îmbunătățiri în cadrul diferitelor funcționalități ale sistemului. Interfața One UI 6.1 pentru Tab S6 Lite (2022) oferă instrumente avansate de gestionare a fotografiilor și videoclipurilor, inclusiv un editor alimentat de AI și capacitatea de a transfera elemente între imagini. De asemenea, aduce widget-uri proaspete pentru ecranul de blocare, alerte de alarmă cu integrare multimedia și opțiunea de a înfrumuseța datele din calendar cu autocolante.

În ceea ce privește securitatea, actualizarea îmbunătățește protecția datelor prin serviciile Samsung Cloud îmbunătățite și integrează Passkey pentru conectări rapide. Îmbunătățește și mai mult Samsung Finder, setările bateriei, widgetul meteo și aplicația Samsung Health, printre altele.

Actualizările de software și de securitate în timp util sunt esențiale pentru orice dispozitiv, deoarece acestea conțin adesea patch-uri pentru vulnerabilități de securitate care ar putea fi exploatate de entitățile rău intenționate.

Tableta Tab S6 Lite (2022) are un ecran cu diagonala de 10,4 inch (26,42 cm), caracteristici și specificații relativ apropiate de un model mid-range. Procesorul Qualcomm Snapdragon 720G (8 nm) este la bord și o baterie de 7.040 mAh furnizează curentul electric necesar funcționării.

Pentru instalare, utilizatorii trebuie să navigheze Setări -> Actualizare software și să selecteze „Descărcare și instalare”. Samsung ar putea lansa actualizarea în etape. Deci, unii utilizatori ar putea primi actualizarea înaintea altora. Este recomandat să instalați această actualizare pentru a accesa noile funcții.