Programul One UI 6 beta este disponibil pentru seria Galaxy S23

243
Samsung One UI 6.0 beta
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Interfața One UI 6 beta a fost lansată în sfârșit pentru telefoanele din seria Galaxy S23. Actualizarea ar trebui să fie acum disponibilă pentru utilizatorii înscriși din Statele Unite, Germania și Coreea de Sud. Feedback-ul participanților va ghida ajustările finale ale actualizării experienței utilizatorului înainte de lansarea sa oficială, potrivit Samsung.

Bazat pe Android 14, One UI 6 oferă o experiență mai ușor de utilizat, aducând un pachet complet de îmbunătățiri aplicațiilor și funcțiilor Samsung. Printre altele, primiți un design mai simplificat și opțiuni mai largi de personalizare, potrivit AndroidAuthority. Programul beta este un precursor important al lansării publice, deoarece permite colectarea și încorporarea feedback-ului real al utilizatorilor, asigurând că actualizarea oficială a software-ului oferă cea mai bună experiență posibilă.

One UI 6 este încărcat cu noi modalități prin care utilizatorii își pot personaliza experiența Galaxy pe baza propriilor obiceiuri și preferințe. De exemplu, acum este posibil să setați diferite ecrane de blocare în funcție de anumite moduri și rutine.

Cum să instalați One UI 6 beta pe seria Galaxy S23

Evident, această nouă iterație a One UI vine cu toate funcțiile incluse în experiența stoc Android 14. Aceasta înseamnă noile funcții de accesibilitate (cum ar fi fonturile foarte mari), limitele instalării de aplicații super vechi, controale mai detaliate asupra partajării media, confidențialitate îmbunătățită a codului PIN și multe altele. În plus, Samsung subliniază două caracteristici noi principale unice pentru One UI 6:

  • Design. Există un nou font implicit care oferă un aspect mai curat, mai simplu. Există, de asemenea, un aspect nou pentru Emoji pe tastatura Samsung stoc. Panoul rapid a fost revizuit pentru a aduce mai multe controale într-o interfață mai intuitivă.
  • Personalizare. Acum puteți avea mai multe ecrane de blocare care se schimbă automat prin Rutine sau moduri. Există, de asemenea, un nou widget pentru cameră, care vă oferă acces rapid la un mod preselectat pentru cameră și la locația de stocare.

Înainte de a instala Android 14 pe Galaxy S23, trebuie să știți două lucruri. În primul rând, acest program beta One UI 6 este deschis doar utilizatorilor din Statele Unite, Germania și Coreea de Sud. Dacă locuiți în afara acestor zone nu aveți acces la programul beta. Dar nu trebuie să vă faceți griji, veți avea ocazia să primiți Android 14 și One UI 6.0 destul de curând.

A doua avertizare este că acesta este un software beta. Este foarte probabil ca una sau mai multe funcții pe care vă bazați zilnic să nu funcționeze corect (sau deloc) cu acest software. Ca atare, instalați-l cu precauție.

Iată cum să descărcați One UI 6 beta pe seria Galaxy S23

  1. Descărcați aplicația Samsung Members din Google Play Store sau Galaxy Store.
  2. Conectați-vă la Samsung Members folosind contul dvs. Samsung. Trebuie să aveți un cont Samsung pentru a vă alătura programului beta.
  3. Pe pagina principală Samsung Members veți vedea un banner care vă invită la programul beta, dacă aveți un telefon din seria Galaxy S23 și locuiți în SUA, Germania sau Coreea. Dacă îndepliniți aceste criterii și nu vedeți bannerul, închideți aplicația și verificați din nou. Continuați să faceți asta până când apare.
  4. După ce vedeți bannerul, atingeți-l și finalizați procesul de înregistrare One UI 6 beta.

După înregistrare, sunteți gata să instalați software-ul. Pe telefon, accesați Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Ar trebui să existe o nouă actualizare. Instalați ca de obicei, reporniți și veți fi în versiunea beta One UI 6.

One UI 6 face o primă impresie convingătoare prin simplitatea sa frumoasă. Multe elemente au fost modificate pentru a crea un aspect mai modern, cum ar fi noul font implicit de impact și noile emoji-uri de pe tastatura Samsung. Panoul rapid a fost reînnoit cu un aspect actualizat, care face ca utilizatorii să poată accesa fără efort funcțiile cele mai utilizate. Este mai ușor ca niciodată să ajustați vizibilitatea ecranului în deplasare, deoarece bara de control al luminozității este disponibilă implicit în panoul rapid compact. În plus, există și o nouă opțiune de acces instantaneu la panoul rapid complet, oferind acces mai rapid la setări cu o singură glisare în jos în colțul din dreapta sus al ecranului.