Actualizare One UI pentru Galaxy Watch, Gear S3 și Gear Sport

205

Samsung a lansat actualizarea One UI pentru smartwatch-urile Galaxy Watch, Gear S3 și Gear Sport. Compania a introdus această nouă interfață cu Galaxy Watch Active la începutul acestui an. Acum este lansat pentru smartwatch-urile menționate mai sus printr-o actualizare de firmware.

Actualizarea firmware-ului aduce mai mult decât noua interfață de utilizator. De asemenea, adaugă câteva noi caracteristici acestor smartwatch-uri. Unele dintre fețele noi de ceasuri care au fost introduse cu Galaxy Watch Active sunt disponibile și ele.

Actualizarea One UI pentru Galaxy Watch, Gear S3 și Gear Sport este disponibilă

Cea mai recentă actualizare a firmware-ului pentru dispozitivele menționate anterior aduce îmbunătățiri de antrenament și de urmărire a somnului. Profilul de antrenament pentru înot în aer liber a fost adăugat, de asemenea. Există alerte pentru frecvența cardiacă în plus față de funcția Activitate zilnică, care detaliază evoluția generală. Se menționează, de asemenea, că Galaxy Watch, Gear S3 și Gear Sport vor putea să urmărească antrenamentele mai repede decât înainte.

Utilizatorii vor găsi un meniu de setări actualizat și abilitatea de a-și trezi smartphone-ul prin simpla atingere a afișajului. Există o nouă setare pentru a gestiona aplicațiile din fundal pe smartphone. Sleeping Mode – modul de dormit poate fi, de asemenea, pornit sau oprit acum. Actualizarea firmware-ului promite optimizarea bateriei, astfel încât smartwatch-ul ar putea să funcționeze mai mult cu o singură încărcare.

Termenul firmware se referă la un program de mici dimensiuni, pentru comanda și controlul unor aparate inteligente. Poate fi pentru camere foto digitale, calculatoare, CD-playere, telefoane mobile, smartwatch-uri etc. Firmware-ul are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat.

Este bine să vedem că gigantul high-tech a lansat această actualizare substanțială și pentru Samsung Gear S3 și alături de Gear Sport și Galaxy Watch. Spunem acest lucru pentru că Gear S3 nu este unul dintre smartwatch-urile Samsung recente. Cu toate acestea, utilizatorii vor putea să obțină câteva dintre aceleași caracteristici prezente pe cel mai recent smartwatch, Galaxy Watch Active.

Samsung a lansat actualizarea One UI pentru Galaxy Watch, Gear S3 și Gear Sport cu versiunile de firmware R800XXU1CSE1, R760XXU2ESE3 și respectiv R600XXU1CSE2 prin OTA (over-the-air – pe calea aerului). Conform SamMobile, în unele zone actualizarea va ajunge mai repede în altele mai târziu. Va dura ceva timp ca actualizarea să fie disponibilă pentru toată lumea.