Noul One UI al companiei  Samsung, frumos și impresionant

925
Samsung a lansat noua sa interfață de utilizare pentru smartphone-urile Galaxy la Samsung Developers Conference la începutul lunii noiembrie. Un Samsung One UI construit pentru a face mai accesibile elemente de interfață și pentru a evidenția informații importante în cadrul aplicațiilor. Noua interfață a fost, de asemenea, proiectată să fie mult mai frumoasă și intuitivă. Potrivit SamMobile, care a testat și utilizat noua interfață pe un Galaxy S9 și Galaxy Note 9, aceasta este la cel mai înalt nivel. Gigantul tech a pus în mod clar multă materie cenușie și transpirație la contribuție pentru noua interfață One UI. În primul rând, acea temă de noapte / mod de noapte este cu adevărat foarte bună. Este surprinzător faptul că Samsung nu a încercat niciodată acest lucru până acum. Samsung ne-a mai adus sprijin pentru astfel de teme, dar este puțin dezamăgitor că nu am avut până acum ceva de genul modul de noapte.
Aplicațiile cu Android Pie pe Galaxy S9 și Note 9 rulează foarte bine
Un lucru poate chiar mai bun cu noua interfață pe S9 și Note 9 cu One UI sunt noile animații. Dacă aveți un Galaxy S9 sau Nota 9 care rulează programul Android 9.0 Pie beta puteți observa acest lucru. Noul Samsung One UI pe aceste ecrane AMOLED este mai mult decât încântător. Samsung a construit o opțiune ușor accesibilă pentru a reduce animațiile UI. Dar animațiile de pe Android Pie sunt atât de bune încât veți păstra această opțiune activată.

Un afișaj AMOLED este foarte subțire, are un strat organic de plastic cu o grosime de aproximativ 100 până la 500 de nanometri. Este de aproximativ 200 de ori mai subțire decât grosimea părului uman. Este mai subțire, mai ușor și mai flexibil decât straturile afișajului LED sau LCD.

Bineînțeles, aceste două super telefoane Galaxy S9 și Galaxy Note 9 își arată adevărata lor valoare cu Android Pie în comparație cu Android Oreo. Cel puțin pe acestea două programul Pie beta este foarte stabil și este o încântare să lucrezi cu acest software. Nu sunt probleme de nici un fel, la niciun smartphone, aplicațiile rulează foarte bine, compatibile cu absolut totul. După cu arată lucrurile în acest moment, noua interfață Samsung One UI este cea mai bună revizie vizuală pe care Samsung a adus-o vreodată pe smartphone-urile Android. Chiar și acele pictograme amuzante de aplicații merg excelent. Sperăm că Samsung nu va întârzia lansarea actualizării cu Pie și ne va bucura în acest sfârșit de an.