Programul One UI Watch 4.5 beta pentru seria Galaxy Watch 4 lansat

242
One UI Watch 4.5 beta
Sursa Foto: xda-developers.com

Săptămâna trecută, Samsung a lansat programul One UI Watch 4.5 beta pentru seria Galaxy Watch 4. Prin acesta Samsung a invitat utilizatorii fideli să încerce noile actualizări Wear OS înainte de lansarea oficială. Compania a lansat acum prima actualizare beta pentru dispozitivele înscrise în acest program de testare.

Potrivit XDA-Developers, One UI Watch 4.5 beta este acum live pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Actualizarea are versiunea de firmware R8**XXU1ZVE7 și cântărește 796 MB. Asteriscurile înlocuiesc numerele aferente celor două modele. În prezent, această actualizare a fost lansată pentru utilizatorii beta din Coreea de Sud. În zilele următoare și cei înscriși în programul beta din alte țări urmează să primească actualizarea.

În ceea ce privește noile modificări, One UI Watch 4.5 aduce îmbunătățiri notabile ecranului ceasului, notificărilor, apelurilor și tastaturii. Interfața de utilizare a ecranului ceasului a fost actualizată, iar notificările pot afișa acum informații suplimentare. Actualizarea adaugă și suport pentru SIM dual, astfel încât acum puteți alege SIM-ul preferat pentru a efectua apeluri. În prezent, atunci când efectuați un apel de la Galaxy Watch 4, nu aveți posibilitatea de a alege între SIM-uri. Apelul este plasat automat prin intermediul celui mai utilizat SIM.

One UI Watch 4.5 aduce multe noutăți pe seria Galaxy Watch 4

Cea mai recentă actualizare beta îmbunătățește și notificările. Există un nou compozitor unificat cu suport pentru schițe, iar notificările pot afișa informații suplimentare cu suport pentru câmpuri subtext. În plus, tastatura implicită ajunge la Gboard prin adăugarea unui aspect QWERTY, introducere continuă și introducere fără întreruperi a scrisului de mână și a vocii. În cele din urmă, actualizarea adaugă date, nume de alarmă, notificări și alte funcții la setările alarmei.

Tastatura actuală de pe smartphone-uri sau tablete a fost împrumutată de la mașinile de scris clasice. Se numește QWERTY și provine din ordinea primelor șase taste din rândul de sus al tastaturii. Designul fost proiectat de Christopher Sholes în 1868.

Pe lângă actualizarea beta, Samsung a lansat și pluginul beta Galaxy Watch 4, potrivit XDA-Developers. Aplicația beta este disponibilă numai pentru cei care s-au înscris la programul beta folosind aplicația Samsung Members.

Jurnalul de modificări complet pentru One UI Watch 4.5:

  • Ecranul ceasului a fost actualizat
  • Se adaugă funcția Dual SIM
  • Notificări cu informații suplimentare
  • Redarea mesajelor AGIF (Animated GIF) este acceptată în mesaje
  • Noul compozitor unificat: Lansare cu tastatură integrată, funcții stt și codificare și suport pentru funcția de schiță
  • Suport pentru câmpuri subtext: afișează informații suplimentare, cum ar fi numele contului Gmail Not
  • Zoom emoticon unicode: acceptă funcția de mărire a corpului, constând dintr-un emoticon
  • Suportă aspect Qwerty, intrare continuă
  • Suportă introducerea fără întreruperi de tastatură/scris de mână/intrare vocală
  • Puteți adăuga data, numele alarmei, notificarea etc. la setarea alarmei

One UI Watch 4.5 beta este disponibil numai pentru dispozitivele Wear OS Samsung, adică Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Nu este disponibil pentru modelele mai vechi Galaxy Watch sau pentru ceasurile inteligente Wear OS de la alte mărci.