One UI Watch 5 beta pentru Galaxy Watch 4 și Watch 5 amânat

170
Programul One UI Watch 5 pentru Galaxy Watch 4 si Watch 5 amanat
Sursa foto: via phonearena.com

Samsung a dezvăluit următorul pas în evoluția ecosistemului său software pentru ceasuri inteligente la începutul lunii trecute. Tot atunci Samsung a promis că un program beta One UI Watch 5 va fi disponibil până la sfârșitul lunii mai. Deoarece luna mai a trecut nu este greu de ghicit că Samsung nu și-a respectat promisiunea.

Acum, managerul de operațiuni beta al Samsung Community din Coreea a confirmat că One UI Watch 5 beta a fost amânat. Postarea de pe forumul Samsung Community nu menționează un alt interval de timp pentru lansarea beta, potrivit PhoneArena. Cel mai probabil că se va întâmpla înainte ca Samsung să prezinte oficial Galaxy Watch 6. Potrivit zvonurilor seria Galaxy Waych 6 va fi lansată pe 26 iulie 2023, alături de telefoanele pliabile Filp 5 și Fold 5 și cel puțin seria Galaxy Tab S9.

Programul Samsung One UI Watch 5 beta amânat

Cei afectați de această modificare sunt utilizatorii de Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro. Mulți dintre aceștia si-au manifestat interesul pentru a testa noile funcții adăugate cu One UI Watch 5. Samsung va amâna probabil lansarea programului beta One UI Watch 5 cu cel mult câteva săptămâni. Rețineți că este posibil ca programul beta să nu fie disponibil în toate țările. Presupunem că va fi lansat în Coreea și SUA, dar nu știm celelalte țări unde va fi testată noua interfață.

Numele Statele Unite ale Americii (SUA) a fost adoptat la 9 septembrie 1776. Thomas Jefferson (1743 – 1826) este creditat ca fiind prima persoană care a venit cu numele SUA. El l-a folosit în timpul redactării Declarației de Independență.

Samsung a anunțat mai multe funcții noi pentru One UI Watch 5, mai ales de sănătate, bunăstare și siguranță. Una dintre funcțiile noi este Frecvența Inimii, care va oferi o analiză a frecvenței cardiace în timp real când alergați. Unele dintre celelalte funcții noi sunt o nouă interfață de utilizare Sleep Insights pentru o urmărire mai bună a somnului sau acces complet la programul Samsung Sleep Coaching de la ceas.

Este posibil ca seriile Watch 4 și Watch 5 să primească versiunea stabilă înainte ca seria Watch 6 să fie pusă în vânzare. Sigur că aceasta este doar o pură speculație în acest moment, Samsung va decide dacă face sau nu acest lucru.