OneDrive va înlocui Samsung Cloud pe dispozitivele Galaxy

1302
Sursa Foto: SamMobile.com

În luna august a acestui an, Samsung și Microsoft au anunțat un parteneriat extins. Grație acestui parteneriat dispozitivele Galaxy vor veni preîncărcate cu multe dintre aplicațiile și serviciile Android ale Microsoft. În momentul anunțului, Samsung a evidențiat experiența îmbunătățită a Outlook, integrarea OneDrive și Link to Windows ca rezultat al colaborării.

Link-ul pentru Windows și-a făcut debutul cu Samsung Galaxy Note 10 și este disponibil în prezent și pe alte câteva dispozitive Galaxy. De asemenea, aplicația Outlook Android a obținut și ea suport S Pen câteva săptămâni mai târziu. Acum, integrarea OneDrive este activă pentru Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ pe Android 10 beta. Cu aceasta utilizatorii pot să-și sincronizeze fotografiile și videoclipurile direct cu OneDrive Microsoft din aplicația Galerie.

OneDrive va oferi 5 GB de spațiu de stocare gratuit

Dacă îndepliniți cerințele dispozitivului, puteți accesa setările Galerie și conectați-vă contul Microsoft OneDrive pentru a-l utiliza ca soluție de rezervă. Acest lucru va transfera, de asemenea, toate fotografiile și videoclipurile dvs. existente în Samsung Cloud. Face excepție ceea ce există în coșul de gunoi în OneDrive.

Microsoft va menține nivelul de stocare actual Samsung Cloud gratuit timp de un an după care trebuie să plătiți în plus pentru orice spațiu suplimentar pe lângă ceea ce oferă gratuit OneDrive. Compania Microsoft cu sediul în Redmond acordă, de asemenea, bonus de 15 GB pentru utilizatorii Galaxy timp de un an, în plus față de cei 5 GB gratuiți de la OneDrive.

Microsoft a fost fondată de Bill Gates și Paul Allen la 4 aprilie 1975. Cu aproximativ 144.000 de angajați și o cifră de afaceri de 125,8 miliarde USD, Microsoft este cel mai mare producător de software din lume și una dintre cele mai mari companii din lume.

Nu uitați că, odată ce ați optat pentru OneDrive, se pare că nu există nici o modalitate de a reveni la Samsung Cloud. Dacă ați plătit pentru stocare pe Samsung Cloud, compania coreeană va rambursa suma respectivă. De asemenea, alte date decât fotografiile și videoclipurile vor continua să fie pe Samsung Cloud chiar și după ce treceți la serviciul cloud al Microsoft în aplicația Galerie.

Nu este clar cât timp Samsung va continua să își opereze soluția de cloud odată ce majoritatea utilizatorilor săi vor trece la OneDrive. Viitorul Samsung Cloud se confruntă cu aceeași incertitudine ca Samsung Flow și Samsung Email după modificările recente. În timp ce ofertele Microsoft sunt mai bune în unele moduri, nu sunt, cel puțin până acum, la fel de profund integrate în dispozitivele Galaxy ca ofertele proprii Samsung.