Acasă Stiri Acum Samsung Flow permite oglindirea telefonului pe tabletele Galaxy

Acum Samsung Flow permite oglindirea telefonului pe tabletele Galaxy

Samsung și Microsoft au anunțat recent un parteneriat extins prin care vom vedea dispozitive Galaxy preîncărcate cu multe dintre aplicațiile și serviciile Microsoft. În afară de aplicațiile obișnuite Microsoft Office, lista de aplicații preîncărcate va include, de asemenea, Link to Windows, echivalentul a Samsung Flow. Aceasta este o versiune rebranded a aplicației Microsoft Your Phone pentru PC-ul dvs. Există, de asemenea, dovezi că Samsung ar putea aduce această aplicație pe alte dispozitive Galaxy cu actualizarea Android 10.

Toate acestea au pus un semn de întrebare cu privire la viitorul Samsung Flow, alternativa Samsung la aplicația Link to Windows. În timp ce incertitudinea continuă să persiste, Samsung Flow a primit câteva caracteristici noi în ultima actualizare v4.3.08. Acest lucru sugerează că Samsung va dezvolta în continuare aplicația.

Cu Samsung Flow utilizatorii pot oglindi ecranul telefonului pe tabletele Galaxy

Cu această recentă actualizare, utilizatorii Samsung Flow își pot reflecta ecranul telefonului pe tabletele Samsung Galaxy. Nu doar atât, fereastra ecranului telefonului poate fi utilizată alături de alte aplicații de pe tabletă folosind funcția Multi Window. Anterior, a fost posibilă oglindirea ecranului telefonului doar pe un computer. A doua nouă caracteristică menționată în changelog este posibilitatea de a transfera foldere întregi în loc de doar fișiere.

Deși sosirea de noi funcții este un semn bun pentru viitorul Samsung Flow, nu poate fi luat ca o confirmare că Samsung va continua să dezvolte aplicația. Este posibil ca aceste noi funcții să fie în curs de dezvoltare chiar înainte ca gigantul tech să decidă să meargă cu Link to Windows. În orice caz, Samsung Flow este în viață momentan și aceasta este o veste bună pentru mulți utilizatori. Sperăm că Samsung va susține aplicația cel puțin până când Link to Windows va ajunge la caracteristici similare.

Microsoft are aproximativ 144.000 de angajați și o cifră de afaceri de 125,8 miliarde de dolari SUA. Este cel mai mare producător de software din lume și una dintre cele mai mari companii din lume. Compania a fost fondată pe 4 aprilie 1975 de Bill Gates și Paul Allen și are sediul în Redmond, Washington, US.

Samsung Flow este un produs software care permite o experiență conectată și sigură pe dispozitivele tale. Poți autentifica tableta / PC-ul cu smartphone-ul, partaja conținutului între dispozitive, sincroniza notificările sau vizualiza conținutul de pe smartphone pe tabletă / PC. Poți porni hotspotul mobil al smartphone-ului pentru a menține tableta / computerul conectat.

De asemenea, vă puteți conecta la tableta / computer folosind datele biometrice (iris sau amprentă) dacă vă înregistrați la Samsung Pass.

Următoarele dispozitive acceptă Samsung Flow:
  • Tablete Windows / PC: Windows 10 cu actualizarea și patch-ul din iunie: Galaxy TabPro S, Galaxy Book, Galaxy Book2.
  • Tablete Android: Cu Android Marshmallow sau mai nou: Galaxy Tab S4, Tab S3, Tab S2, Tab A2, Tab Active 2, Tab A 10.1, Tab A (2017).
  • Telefoane Android: Cu sistem de operare Android Mashmallow sau mai nou: Este posibil să nu fie acceptat de unele modele, în funcție de specificațiile smartphone-ului.
  • Samsung Wearables: Cu sistemul de operare Tizen 3.0 sau mai nou: Samsung Galaxy Watch, Samsung Gear S3, Samsung Gear Sports.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...