Acasă Stiri Acum Samsung Flow permite oglindirea telefonului pe tabletele Galaxy

Acum Samsung Flow permite oglindirea telefonului pe tabletele Galaxy

Samsung și Microsoft au anunțat recent un parteneriat extins prin care vom vedea dispozitive Galaxy preîncărcate cu multe dintre aplicațiile și serviciile Microsoft. În afară de aplicațiile obișnuite Microsoft Office, lista de aplicații preîncărcate va include, de asemenea, Link to Windows, echivalentul a Samsung Flow. Aceasta este o versiune rebranded a aplicației Microsoft Your Phone pentru PC-ul dvs. Există, de asemenea, dovezi că Samsung ar putea aduce această aplicație pe alte dispozitive Galaxy cu actualizarea Android 10.

Toate acestea au pus un semn de întrebare cu privire la viitorul Samsung Flow, alternativa Samsung la aplicația Link to Windows. În timp ce incertitudinea continuă să persiste, Samsung Flow a primit câteva caracteristici noi în ultima actualizare v4.3.08. Acest lucru sugerează că Samsung va dezvolta în continuare aplicația.

Cu Samsung Flow utilizatorii pot oglindi ecranul telefonului pe tabletele Galaxy

Cu această recentă actualizare, utilizatorii Samsung Flow își pot reflecta ecranul telefonului pe tabletele Samsung Galaxy. Nu doar atât, fereastra ecranului telefonului poate fi utilizată alături de alte aplicații de pe tabletă folosind funcția Multi Window. Anterior, a fost posibilă oglindirea ecranului telefonului doar pe un computer. A doua nouă caracteristică menționată în changelog este posibilitatea de a transfera foldere întregi în loc de doar fișiere.

Deși sosirea de noi funcții este un semn bun pentru viitorul Samsung Flow, nu poate fi luat ca o confirmare că Samsung va continua să dezvolte aplicația. Este posibil ca aceste noi funcții să fie în curs de dezvoltare chiar înainte ca gigantul tech să decidă să meargă cu Link to Windows. În orice caz, Samsung Flow este în viață momentan și aceasta este o veste bună pentru mulți utilizatori. Sperăm că Samsung va susține aplicația cel puțin până când Link to Windows va ajunge la caracteristici similare.

Microsoft are aproximativ 144.000 de angajați și o cifră de afaceri de 125,8 miliarde de dolari SUA. Este cel mai mare producător de software din lume și una dintre cele mai mari companii din lume. Compania a fost fondată pe 4 aprilie 1975 de Bill Gates și Paul Allen și are sediul în Redmond, Washington, US.

Samsung Flow este un produs software care permite o experiență conectată și sigură pe dispozitivele tale. Poți autentifica tableta / PC-ul cu smartphone-ul, partaja conținutului între dispozitive, sincroniza notificările sau vizualiza conținutul de pe smartphone pe tabletă / PC. Poți porni hotspotul mobil al smartphone-ului pentru a menține tableta / computerul conectat.

De asemenea, vă puteți conecta la tableta / computer folosind datele biometrice (iris sau amprentă) dacă vă înregistrați la Samsung Pass.

Următoarele dispozitive acceptă Samsung Flow:
  • Tablete Windows / PC: Windows 10 cu actualizarea și patch-ul din iunie: Galaxy TabPro S, Galaxy Book, Galaxy Book2.
  • Tablete Android: Cu Android Marshmallow sau mai nou: Galaxy Tab S4, Tab S3, Tab S2, Tab A2, Tab Active 2, Tab A 10.1, Tab A (2017).
  • Telefoane Android: Cu sistem de operare Android Mashmallow sau mai nou: Este posibil să nu fie acceptat de unele modele, în funcție de specificațiile smartphone-ului.
  • Samsung Wearables: Cu sistemul de operare Tizen 3.0 sau mai nou: Samsung Galaxy Watch, Samsung Gear S3, Samsung Gear Sports.

Stiri

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition, un telefon pregătit pentru război!

Samsung a mai lansat anterior o ediție Tactical Edition, Samsung Galaxy S9 Tactical Edition. Acum Samsung a lansat Galaxy S20 Tactical Edition,...

Galaxy M31s și Galaxy M51, detalii despre camere și programul lansării

Smartphone-urile Samsung Galaxy M31s și Galaxy M51 sunt de așteptat să își facă debutul global în India. Am mai scris despre aceste telefoane...

Samsung oferă divertisment pentru acasă în aer liber cu The Terrace TV

Samsung The Terrace (Terasa) este cel mai recent televizor de stil de viață Lifestyle, cu bară de sunet. Terasa extinde portofoliul de...

Telefoanele 5G din seria Galaxy S20 cele mai bine vândute din SUA

Seria Galaxy S20 cu modelele 5G s-a vândut bine în SUA. Nu este o surpriză, având în vedere că nu există competiție...

AI pentru toată lumea: accesibilitatea îndeplinită de Bixby Vision

De la scaune cu rotile la aparate auditive, tehnologia asistativă este esențială pentru îmbunătățirea participării sociale a persoanelor cu dizabilități. Pe măsură...

Samsung lansează cele mai mari soundbar-uri premium în SUA

Samsung aduce cele mai noi și cele mai mari soundbar-uri în Statele Unite în câteva săptămâni, a anunțat vineri compania. Noua gamă...

Smartphone-urile din seria Galaxy A 2020 care ajung în SUA

În aprilie, Samsung a anunțat că va lansa o serie de telefoane din seria Galaxy A în SUA. Dintre acestea, Galaxy A51,...