Mai multe opțiuni de culoare pentru Galaxy Note 9 în Germania

1726

Începând cu data de 5 noiembrie, Samsung Galaxy Note 9 este disponibil în două noi culori pe piața din Germania. Galaxy Note 9 va fi disponibil și în „Copper Gold” cu varianta de stocare de 512 GB și „Lavender Purple” cu 128 GB. Dispozitivul premium impresionează cu performanțe de vârf, cu S Pen, care servește și ca telecomandă și caracteristicile sale de înaltă calitate.

În total, actualul model pilot al gigantului tech sud-coreean este acum disponibil în patru nuanțe diferite în Germania. În plus față de „Copper Gold” și „Lavender Purple”, urmașul lui Galaxy Note 8, este deja disponibil în „Ocean Blue” cu un S Pen galben auriu și în „Midnight Black” cu un S Pen asortat.

Funcția de telecomandă prin Bluetooth pe S Pen acționează pe o distanță de zece metri

S Pen este una din inovațiile cheie ale smartphone-ului Galaxy Note 9. Datorită suportului Bluetooth low energy (BLE), acum este posibil să utilizați smartphone-ul fără echipament suplimentar de la o distanță de până la 10 metri. Utilizatori pot face cu ușurință fotografii selfies și de grup, pot prezinte diapozitive și multe altele cu doar un singur clic, de la distanță.

Camera inteligentă recunoaște automat subiecte precum portrete sau peisaje și ajustează în mod corespunzător tonurile de culoare, luminozitatea și contrastul. Cea mai mare baterie din gama smartphone-urilor Galaxy, cu o capacitate de 4.000 mAh, se află pe Note 9. Aceasta permite utilizarea fără probleme a smartphone-ului fără a fi cu gândul la consumul bateriei.

Stiftung Warentest este o organizație și o fundație germană independentă a consumatorilor, implicată în testarea și compararea bunurilor și serviciilor. A fost înființată la 4 decembrie 1964 în Germania Federală ca fundație independentă. Are sediul în Berlin. Voturile sunt acordate de cumpărători, Stiftung Warentest având o reputație foarte bună în Germania.

Recent Samsung Galaxy Note 9 a obținut un rating de calitate de 1,8 la testul StiWa. Note 9 a câștigat testul StiWa (Stiftung Warentest) cu ratingul de calitate „BUN” (1,8). Pentru a obține ratingul „BUN” un smartphone trebuie să obțină între 1,6 – 2,5 puncte în testul StiWa. Conform SamsungNews, Galaxy Note 9 este în prezent cel mai bun smartphone testat vreodată de Stiftung Warentest.

Samsung Galaxy Note 9 în nuanța „Lavender Purple” cu 128 GB are un preț de 999 euro în Germania. Galaxy Note 9 în varianta de culoare „Copper Gold” cu 521 GB are un preț de 1.249 €.