Au apărut opțiunile de culoare pentru Samsung Galaxy Note 10

2134

Cele mai recente smartphone-uri din seria Galaxy S10 de la Samsung sunt fără îndoială printre cele mai impresionante telefoane din gama Galaxy S pe care brandul sud-coreean le-a lansat până acum. Utilizatorii de putere, însă, așteaptă lansarea de către Samsung a succesorului său la Galaxy Note 9 de anul trecut. Galaxy Note 10 este de așteptat să devină oficial în ​​august, astfel încât rămân încă aproape trei luni până la prezentarea oficială.

În acest timp vor apărea foarte multe zvonuri și scurgeri de informații despre viitorul phablet Galaxy Note 10. Este ceva normal și pe toate acestea le vom prezenta, bineînțeles cu selecția de rigoare. Spunem acest lucru pentru că vor apărea și variante mai mult decât fanteziste care nu vor ajunge niciodată să fie transpuse în realitate. Între timp, prin intermediul colegilor noștri de la site-ul indian MySmartPrice am primit primele specificații despre Note 10. Site-ul sus amintit a primit informația dintr-o sursă de încredere. Această sursă a confirmat că versiunea standard Galaxy Note 10 va fi disponibilă în cinci opțiuni de culoare când va fi lansată.

Samsung Galaxy Note 10 (SM-N970) planificat în cinci culori

Smartphone-ul, momentan cu numărul de model SM-N970 – viitorul Galaxy Note 10, va fi disponibil în cinci culori. Acestea sunt: Black, White, Silver, Red și Pink. Nu cred că nu mai trebuie, dar pentru cei ce nu cunosc limba engleză este vorba de negru, alb, argintiu, roșu și roz. Cu toate acestea, este posibil ca modelul mai mare Galaxy Note 10, probabil numit Galaxy Note 10 Pro, să fie disponibil în alte câteva nuanțe unice.

Atunci când a fost lansat anul trecut, Samsung Galaxy Note 9 a fost disponibil doar în patru opțiuni de culoare. Metallic Copper, Lavender Purple, Midnight Black și Ocean Blue au fost acestea. Mai târziu Samsung a mai introdus încă două variante de culoare – Alpine White și Cloud Silver – dar numai pe anumite piețe din lume.

Numărul de model este important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. La telefoanele Samsung cu baterie detașabilă numărul de model este sub baterie. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în „Setări Android” și selectați „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare este menționat numărul de model!

Exynos 9820 și Snapdragon 855 pe viitoarele Note 10

Versiunea standard Galaxy Note 10 (SM-N970) se pare că va avea o diagonală de 6,3 inch (16 cm). Pe de altă parte, versiunea Pro este de așteptat să prezinte un ecran de 6,7 inch (17,02 cm). Ambele modele vor avea câte o variantă 5G. În ceea ce privește hardware-ul, ne așteptăm ca ambele modele de Galaxy Note 10 să vină cu procesorul Exynos 9820 de la Samsung, fabricat cu tehnologia de 8nm, în majoritatea piețelor. În unele regiuni precum SUA, China și alte câteva zone smartphone-ul va avea probabil un chip-set Qualcomm Snapdragon 855.

În ceea ce privește memoria, conform zvonurilor, Note 10 va împacheta cel puțin 8 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare la bord, în configurația de bază. Varianta de vârf ar putea include 12 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare internă.