Outlook actualizat de Microsoft cu suport pentru Galaxy Watch

71
Sursa Foto: via SamMobile.com

Dacă sunteți o persoană care își folosește smartwatch-ul ca să vedeți un e-mail pentru smartphone, veți iubi ceea ce a făcut Microsoft cu Outlook. Dar aceasta nu este singura caracteristică nouă adăugată în cea mai recentă actualizare. Compania Microsoft a anunțat câteva îmbunătățiri pentru Outlook pentru Android, dintre care una este suport pentru Samsung Galaxy Watch.

Disponibil atât pe desktop cât și pe mobil, Microsoft Outlook primește actualizări în mod regulat. Ultima actualizare include suportul pentru smartwatch-uri Samsung. Aplicația Microsoft funcționează pe întreaga serie Galaxy Watch și pentru smartwatch-urile Gear, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie disponibil și pentru modelul Galaxy Watch Active 2.

Outlook pentru Android adaugă suport pentru Galaxy Watch

Acum, utilizatorii de ceasuri inteligente Samsung pot primi e-mailuri din contul lor Outlook direct pe ceasurile lor inteligente. Utilizatorii pot vizualiza mesajul și acționa asupra lor în consecință. Va apărea o alertă pe Galaxy Watch când va exista un e-mail nou.

În plus față de notificările obișnuite pe care le primiți atunci când un nou e-mail intră în căsuța de e-mail, Outlook îi permite proprietarilor Samsung Galaxy Watch să aleagă și dintr-un set de răspunsuri predefinite pentru a răspunde rapid la un mesaj. Sau, potrivit Sam Mobile, puteți folosi chiar și tastatura de pe ecran pentru a tasta un răspuns personalizat, dacă este nevoie.

Outlook este unul dintre primele servicii web-mail din lume, a fost fondat în 1996 sub denumirea de Hotmail. Microsoft a achiziționat Hotmail în 1997 cu 400 de milioane de dolari. Microsoft a lansat versiunea finală a Hotmail în octombrie 2011 care a fost înlocuită cu Outlook în 2012.

În cea mai recentă actualizare, Microsoft a adus unele modificări și aspectului mesajelor. Acestea vor arăta mai multe detalii, esențiale pentru utilizatori. Vor afișa ora și locația din notificare atunci când cineva vă va trimite un mesaj cu privire la numire sau întâlniri.

Actualizarea aduce opțiunea de a crea întâlniri în calendarele de grup ori de câte ori aveți nevoie. În cele din urmă, Microsoft a crescut nivelul de securitate al Outlook pentru Android prin adăugarea stratului S / MIME. Acesta permite utilizatorilor Outlook să semneze digital și să cripteze e-mailurile.