„Over the Horizon” sărbătorește a 10-a aniversare Galaxy

1462

„Over the Horizon” este sunetul oficial pentru diapozitivele Samsung Galaxy. De la rock la jazz și la alte varietăți de muzică acesta a fost recreat într-o varietate de genuri în ultimii câțiva ani. Acum, Samsung sărbătorește aniversarea a 10-a a seriei de smartphone-uri Galaxy S cu o nouă actualizare pentru „Over the Horizon”.

„Over the Horizon” este probabil unul dintre tonurile de apel cele mai cunoscute, conform NewsSamsung. A fost tonul de apel implicit al dispozitivelor Samsung Galaxy începând din 2011. Acum, muzica are un sunet liniștitor, mai profund și mai emoționant.

Studiourile Abbey Road din Londra au înregistrat sunetul

Anul acesta, „Over the Horizon” a fost inspirat de frumusețea oceanelor – evocând amploarea vastă a mărilor și maiestatea lor de nedescris. Videoclipul de debut al noului ton de apel subliniază importanța conservării oceanelor și, în același timp, arată cum a explorat Samsung o serie de tehnologii inovatoare atunci când a dezvoltat cele mai recente dispozitive Galaxy.

Videoclipul este filmat pe malul insulei Sipadan din Malaezia. Clipul urmărește pe înotătoarea Ai Futaki, o renumită ecologistă și un freediver. Ea deține recordul mondial Guinness pentru timpul de scufundare cu o singură gură de oxigen. Ai Futaki explorează apele care sunt pline de tot felul de vietăți și o viață marină diversificată.

Ai Futaki s-a născut la Kanazawa, pe coasta de vest a Japoniei. A început să înoate la vârsta de trei ani. După câțiva ani de studii de film, Ai Futaki a făcut documentare pentru The Discovery Channel scufundându-se în unele dintre cele mai exotice locuri de pe planetă, cu unele dintre cele mai uluitoare creaturi. Ai Futaki demonstrează cum putem trăi în armonie cu natura.

Ai Futaki a fost filmată de către celebrii regizori ce fac filme despre natură, James Brickell și Simon Enderby. Noul aranjament muzical „Over the Horizon” a fost conceput de compozitorul premiat cu Oscar, Steven Price. Interpretarea aparține de Orchestra Filarmonicii studioului Abbey Road din Londra, unde a și fost înregistrat melodia. Studiourile Abbey Road din Londra sunt cunoscute fanilor muzicii pentru că aici au înregistrat melodii The Beatles și alți artiști și formații renumite.

Noul sunet va fi prezentat ca melodie implicită pe gama Galaxy S10 și, eventual, pe fiecare dispozitiv Galaxy care va fi lansat mai târziu în acest an.