„Over the Horizon”, mai multă relaxare cu noile tonuri de apel Samsung

1112

În lumea noastră din ce în ce mai conectată, uităm de multe ori să ne rezervăm o clipă ca să contemplăm natura, să ascultăm ciripitul păsărilor sau să mirosim trandafirii. Inspirat de timpul petrecut în aer liber și de sunetele calmante ale naturii, cel mai recent remix „Over the Horizon” al Samsung este o versiune complet acustică a sunetului companiei, conceput pentru a vă ajuta să vă apropiați de frumusețea lumii din jur.

Cu fiecare nouă generație de dispozitive Samsung Galaxy, compania vine cu o nouă abordare la tema „Over the Horizon – Peste orizont„. La baza versiunii „Over the Horizon” din acest an se află puterea și fascinația naturii, potrivit NewsSamsung. Pentru a surprinde funcționarea armonioasă a lumii naturale, Samsung a înregistrat sunetele din natură. Au fost alese diverse locații pentru a valorifica puterea naturii pentru muzică și tonuri de apel.

Noile sunete din „Over the Horizon” pe viitoarele dispozitive Galaxy

Alimentate de forța naturală a apei curgătoare, monocordurile funcționează datorită unui mecanism pe rotor și scripete. Un monocord este un instrument muzical cu o singură coardă, întinsă pe un corp de susținere ce rezonează. Pe măsură ce mecanismul se rotește monocordele încep să rezoneze. Sunetul muzical rezultat are caracteristica unică de a fi declanșat doar de forța naturii. În „Over the Horizon” 2020 regăsim toate aceste sunete.

Samsung a adăugat, de asemenea, diverse sunete naturale, cum ar fi ciripitul păsărilor și curgerea apei la melodia monocordului. Utilizarea instrumentelor electronice a fost redusă la minimum pentru noile tonuri de apel. În acest fel Samsung vrea să ajute la maximizarea conexiunii ascultătorului cu sunetele relaxante ale naturii.

Monocordul este un instrument acustic realizat dintr-o cutie de rezonanță peste care este întinsă o coardă, cu posibilitate de reglaj, cât și unul sau două dispozitive de scurtare a părții vibrante. În principiu acesta poate genera sunet, în funcție de poziționarea dispozitivelor de scurtare a corzii vibrante.

Pentru a scoate în evidență vibrația liniștitoare a naturii, Samsung a produs un videoclip însoțitor „Over the Horizon” 2020. În acest clip video vedem imagini și auzim sunete relaxante din spectaculoasa natură. De la priveliști calme din păduri până la pajiști și vederi de coastă uimitoare, videoclipul prezintă adevărata frumusețe a naturii, precum și forța acesteia în acțiune, deoarece alimentează monocordurile. Este posibil ca unele dintre aceste sunete să le regăsim ca tonuri de apel în viitoarea serie Galaxy S20.