Over the Horizon 2022 – o viziune sinceră pentru Lumea Nouă

474

Timp de mai bine de un deceniu, tonul de apel „Over the Horizon” de la Samsung le este familiar utilizatorilor de telefoane Galaxy. Cu fiecare nouă ediție a seriei Galaxy S vine o oportunitate pentru artiștii contemporani de a remixa melodia pentru a reflecta starea de spirit actuală a unei lumi în continuă schimbare.

Pentru lansarea seriei Galaxy S22, Samsung a mers și mai departe. Pentru prima dată, „Over the Horizon” debutează alături de un film de animație. În acest fel este combinată expresia artistică atât a unui muzician de renume mondial și a unui artist vizual pentru a surprinde sentimentele de astăzi. Cea mai recentă versiune de Over tHe Horizon vine cu tema „Lumea Nouă”. Conform Samsung Newsroom, aceasta dă viață nouă unei lumi post-pandemie reimaginată prin muzică jazztronică și ilustrații sincere.

Over the Horizon 2022 cu tema Lumea Nouă

Muzicianul Kiefer Shackleford este un pianist și producător cunoscut pentru estetica sa inter-gen, influențată de hip-hop și sunetul electronic jazzy. „Over the Horizon a fost o experiență cu adevărat plăcută pentru mine”, a spus Shackleford. „O listă grozavă de muzicieni a făcut parte din tonul de apel cu semnătură Samsung Galaxy. Acest lucru mi-a dat impresia că Samsung caută muzică solidă, nu orice alt ton de apel. Am oportunitatea de a aduce o scânteie zilei tuturor și sper că această melodie plină de speranță, optimistă și melancolică își va face treaba”.

Muzica lui Shackleford este însoțită de ilustrații de la colegul artist și producător nominalizat la Grammy, Phil Beaudreau. Schițele sale atrag spectatorii într-o lume familiară care și-a scuturat praful pandemiei. Personajele sale calde evocă nostalgia unei perioade în care eram liberi să interacționăm și să zâmbim liber, în timp ce oamenii aleargă prin parcuri și se conectează fără teamă. Toate acestea sunt în fața unui Shackleford animat și a pianului său. Acordurile muzicii de jazz a lui Kiefer Shackleford aducând viață întregii scene.

Kiefer Shackelford s-a născut pe 30 ianuarie 1992 în San Diego, California, SUA. Kiefer este un pianist și producător american, câștigător al unui premiu Grammy. Kiefer a început să cânte la pian de la vârsta de șase ani.

Versiunea din 2022 a „Over the Horizon” prevede o lume în care ieșim din pandemie mai bine decât eram înainte. În același timp ne amintește ceea ce am învățat, căutând noi conexiuni și pregătiți să ne reconstruim împreună cu noile dispozitive din seria Galaxy S22. În timp ce Galaxy S22 vă oferă puterea și libertatea de a vă modela lumea, cea mai recentă versiune a „Over the Horizon” ne încurajează să facem din acea lume cea mai bună de până acum.