Samsung Newsroom a lansat pagina web „Samsung AI News”

801
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat „Samsung AI News”, o pagină web dedicată inteligenței artificiale – artificial intelligence (AI). Pagina web are scopul de a permite cititorilor să rămână la curent cu toate noutățile companiei cu privire la sfera expansivă cu multiple fațete a inteligenței artificiale.

Cu toate acestea, pagina oferă mai mult decât doar actualizări și diverse știri. Samsung AI News  conține funcții și informații de specialitate pentru a ajuta utilizatorii să se asigure că au o bună înțelegere a acestui sector, deoarece devine din ce în ce mai important pentru viitorul tehnologiei și în final la omenirii.

Samsung AI News are șase categorii distincte de informații

Ofertele noii pagini Samsung AI News sunt împărțite în șase categorii. Secțiunea „AI Expert Voices” îi ajută pe cititori să-și aprofundeze cunoștințele despre sectorul AI. Sunt aici articole și interviuri aprofundate, precum cele incluse în recenta serie „Audierea unui expert AI”. Categoria „Dispozitive AI” explică modul în care consumatorii se pot aștepta ca AI să le îmbogățească viața de zi cu zi și serviciile Samsung. „Platforma AI, Bixby” oferă știri și actualizări privind asistentul inteligent Samsung și platforma AI, conform News Samsung.

De asemenea, categoria „Componente AI” prezintă toate părțile separate care se reunesc pentru a pune bazele experiențelor AI mai inteligente și mai sofisticate. O altă categorie din pagina Samsung AI News este „AI pentru bine”. Aceasta arată modul în care Samsung asigură ca practicile sale să rămână corecte și transparente pe fondul dezvoltării rapidă a industriilor și a inteligenței artificiale. În cele din urmă, „AI Into the Future” acoperă așteptările pe termen scurt și lung pentru viitorul tehnologiei, cum ar fi robotica, conducerea automată și dispozitivele de generație viitoare.

AI – inteligența artificială este o ramură a informaticii. Termenul de inteligență artificială este aplicat atunci când o mașină imită funcțiile „cognitive” pe care oamenii le asociază cu mintea umană. Este vorba de percepție, rațiune, învățare și rezolvarea problemelor.

Stephen Hawking, Bill Gates fondatorul Microsoft și Elon Musk și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibilitatea ca AI să poată evolua până la punctul în care oamenii nu ar mai putea să o controleze. Stephen Hawking a spus că „Dezvoltarea inteligenței artificiale depline ar putea însemna sfârșitul rasei umane. Odată ce oamenii dezvoltă inteligența artificială, ea va decola pe cont propriu și se va reproiecta într-un ritm în continuă creștere. Oamenii, care sunt limitați de evoluția biologică lentă, nu ar putea concura cu ea și ar fi înlocuiți.”