Imagini cu panoul frontal a lui Galaxy S11+, aproape fără margini laterale

757
Sursa Foto: via phonearena.com

Noile fotografii apărute cu protectorul de ecran lui Samsung Galaxy S11+ ne arată că Samsung este pe punctul de a renunța aproape complet la margini. Samsung este de așteptat să ridice voalul de pe următorul său „mare lucru – big thing”, Galaxy S11+ la mijlocul lunii februarie. Până atunci fabrica de scurgeri și zvonuri lucrează la capacitate maximă.

Această ultimă scurgere arată panoul frontal ce va fi pe Galaxy S11+ și dezvăluie două detalii interesante. În primul rând, Samsung Galaxy S11+ nu va avea, practic, nici o margine laterală și un cadru extrem de redus sus și jos. Va fi o experiență de ecran neîntreruptă la margine la margine. În al doilea rând, va exista o gaură minusculă central sus pentru camera selfie, la fel ca în Galaxy Note 10+.

Galaxy S11 fără margini și un nou scaner ultrasonic in-display

Informațiile provin de la leakerul @IceUniverse, care are un istoric destul de solid cu astfel de scurgeri. „Galaxy S11 cover, this is the final version. The cover is not a protective film, it is a reference for the protective film. The cover is closer to the real phone design. S11’s “forehead” and “chin” are very optimistic.” Scrie Ice Universe pe Twitter despre Galaxy S11+, preluat de PhoneArena.

Este interesant să vedem dacă Samsung a pariat încă o dată pe un scaner de amprente încorporat sub ecran, mai degrabă decât pe un sistem 3D Face ID care necesită o crestătură mare. Samsung Galaxy S10 și Note 10+ utilizează un cititor de amprente cu ultrasunete în ecran. Marea majoritate a celorlalți mari producători folosesc tehnologia optică de scanare a amprentelor in-display. Sunt și telefoane Samsung mid-range ce folosesc acest sistem, printre care și Galaxy A50.

Ultrasunetele au fost descoperite de Lazzaro Spallanzani în 1794. Lazzaro Spallanzani un fiziolog / biolog italian a descoperit că liliecii navighează folosind reflectarea sunetelor de înaltă frecvență. Descoperirea lui a devenit baza fizicii cu ultrasunete și a dus la dezvoltarea sistemelor sonar și radar.

Recent compania Qualcomm a lansat un nou scaner ultrasonic de amprente in-display. Senzorul ultrasonic Qualcomm 3D Sonic Max are o suprafață de ~17 ori mai mare decât generația actuală. Senzorul 3D Sonic Max are dimensiunile de 30,6 / 19,2 mm și va ocupa aproximativ 30% din suprafața ecranului. În acest fel permite o securitate sporită prin autentificare simultană cu două degete. Este mai rapid și mai ușor de utilizat decât modelul de anul trecut. Avem speranțe mari că acesta va fi noul cititor de amprente in-display din seria S11.

Baterie mare, procesor puternic și camere uluitoare pe seria Galaxy S11

Din tot ceea ce știm reiese că Galaxy S11+ se va concentra foarte mult pe o experiență îmbunătățită în domeniul foto. Camera principală este una uriașă ca număr de pixeli, 108 MP. Camera cu unghi larg sunt informații că va fi de 48 MP și va fi tot o cameră nouă. Va mai avea un obiectiv cu zoom tip periscop 5X, tot o noutate, care vă va permite să faceți zoom pe obiecte mai îndepărtate pentru a surprinde mai multe detalii.

În plus, fotografia pare să confirme ceea ce a apărut până acum, adică o diferență minimă dintre cele două diagonale. Samsung Galaxy S11 (în stânga) ar trebui să aibă o diagonală de 6,7 inch iar Galaxy S11+ (în dreapta) de 6,9 inch. Deci doar 0,2 inch (0,5 centimetri) diferență între variante! Ambele modele vin cu un afișaj fără margini pe părțile laterale – ușor curbate – și un cadru redus la minim atât în partea de sus, cât și jos.

Desigur, odată cu apariția rețelei 5G și efortul suplimentar la care este supusă bateria ne așteptăm la una mare. Zvonurile în această privință sunt deja aproape certitudini, bateria de pe Galaxy S11+ ar putea ajunge la 5.000 mAh.

Sub capotă, seria Galaxy S11 va fi unul dintre primele din lume cu procesorul Qualcomm Snapdragon 865. Modelele S11 din afara Statelor Unite vor avea un procesor Exynos la fel de puternic, fabricat Samsung. Și, la fel ca seria Note 10, Samsung Galaxy S11 este de așteptat să vină fără mufa de 3,5 mm pentru căști și să ne lase cu un port USB-C pentru audio cu fir.