Panoul tactil la Galaxy Watch Active 2 trebuie activat manual

1560
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy Watch Active 2 a fost lansat pentru prima dată în țara sa de origine – Coreea de Sud. Acum smartwatch-ul Samsung se îndreaptă treptat către mai multe piețe de pe glob. Samsung va lansa noul smartwatch în Statele Unite în perioada următoare, până la sfârșitul acestei luni.

Rama tactilă este una dintre caracteristicile de top ale acestui nou smartwatch Samsung. Probabil va fi primul lucru pe care îl încercați atunci când veți avea în mână un Samsung Galaxy Watch Active 2. Cu toate acestea, smartwatch-ul dvs. nu va răspunde la comenzile tactile, la atingerea dvs. Acest lucru se datorează faptului că va trebui să activați manual panoul tactil la Watch Active 2.

Rama tactilă la Samsung Galaxy Watch Active 2 trebuie activată

Acest lucru pare contraproductiv, dar, dintr-un anumit motiv, Samsung a decis să mențină rama tactilă pe Watch Active 2 neactivată. De ce Samsung a făcut asta? Nu știm. De fapt, va trebui să accesați aplicația Galaxy Wearable pentru a activa Touch Bezel singur.

Din fericire, este un proces simplu. După ce ai în mână un Watch Active 2 împerecheat cu dispozitivul tău, lansează aplicația Galaxy Wearable și accesează meniul pentru smartwatch-ul tău. După ce ați intrat în meniul aplicației, apăsați pe Advanced. Acolo veți vedea că există o alternativă pentru Touch Bezel care este dezactivată. Doar apăsați pe comutare pentru a activa luneta tactilă a smartwatch-ului. Asta e tot ce trebuie să faci.

Aplicația Galaxy Wearable conectează dispozitivele purtabile la dispozitivul mobil. De asemenea, gestionează și monitorizează caracteristicile și aplicațiile purtabile ale dispozitivului pe care le-ați instalat prin intermediul aplicațiilor Galaxy.

După ce activezi rama tactilă la Galaxy Watch Active 2, te vei îndrăgosti de ea destul de repede. După cum am mai scris și altă dată despre Watch Active 2, rama sensibilă la atingere funcționează foarte bine. Glisați cu degetul în jurul ramei pentru a naviga în interfața de utilizator. Tranzițiile sunt foarte line și rapide, smartwatch-ul oferindu-ți și un feedback haptic excelent.

Samsung Galaxy Watch Active 2 a fost prezentat în august. Smartwatch-ul permite utilizatorilor atingerea obiectivelor de sănătate, cum ar fi somnul, fitnessul și managementul stresului. Watch Active 2 a fost lansat în două dimensiuni, 44 mm și 40 mm și carcase din aluminiu și oțel. Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay și altele – sunt integrate perfect cu ceasul și pe dispozitivele tale. Vedeți caracteristicile smartwatch-ului și mai multe detalii pe pagina noastră din iLoveSamsung.