Partajare de fișiere mai simplă și mai rapidă cu Galaxy Quick Share

301
Partajare de fisiere mai simpla si mai rapida cu Galaxy Quick Share
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Transferul fișierelor între dispozitive poate dura mult timp și consuma energie fizică și psihică. Dar Samsung Electronics a simplificat procesul de partajare a fișierelor între dispozitive. Pentru utilizatorii Galaxy care doresc să partajeze fotografii, videoclipuri și diferite fișiere cu alte dispozitive Galaxy, smartphone-uri sau PC-uri, funcția Quick Share simplifică transferul de fișiere

Oferind o utilizare și simplitate îmbunătățite, caracteristica emblematică de partajare a fișierelor de la Samsung permite partajarea rapidă a tuturor tipurilor de fișiere indiferent de ce partajați. Potrivit SamsungNewsroom, puteți partaja de la simple fotografii și note până la videoclipuri mari și documente de afaceri care necesită securitate sporită, totul devine foarte ușor.

Funcția de partajare a fișierelor: Quick Share – Partajare rapidă

Partajați fișierele de imagine originale fără a pierde calitatea. Când vă întâlniți cu prietenii după ce nu i-ați văzut de mult timp, este esențial să surprindeți amintiri din timpul petrecut împreună. Cu toate acestea, dacă Galeria de pe smartphone-ul tău se umple de fotografii nu trebuie să-ți faci griji. Pentru a evita necazul de a încărca toate fotografiile într-o aplicație de mesagerie sau de e-mail și de a le descărca din nou, Quick Share oferă un transfer simplu de fișiere în câteva secunde.

Cel mai mare avantaj cu Partajarea rapidă este că utilizatorii pot partaja rapid fotografii cu dispozitivele Galaxy din apropiere în doar câteva atingeri, indiferent de numărul și dimensiunea fișierelor. Cu o conexiune Wi-Fi sau Bluetooth, utilizatorii pot trimite fișiere către până la opt persoane simultan.

Primirea fișierelor prin Quick Share – Partajare rapidă este simplă, de la configurare până la trimitere și primire. Pentru a utiliza Quick Share, glisați în jos din partea de sus a ecranului dispozitivului dvs. Galaxy și atingeți pictograma Partajare rapidă din Setări rapide.

Pentru cei care doresc să încerce Quick Share, iată cum să folosească funcția în doar câțiva pași simpli:

  • Selectați o imagine sau un videoclip în aplicația Galerie sau un fișier dintr-un dosar
  • Faceți clic pe pictograma Partajare
  • Apăsați pictograma Partajare rapidă din fereastra pop-up
  • Alegeți dispozitivele Galaxy disponibile care pot accepta partajarea fișierelor

Dispozitivele Galaxy care pot accepta fișiere sunt listate în funcție de preferințele de partajare stabilite de utilizator în prealabil. Când celălalt dispozitiv Galaxy acceptă transferul de fișiere, fișierul este trimis imediat. Aceste fișiere partajate pot fi găsite imediat în folderul Partajare rapidă din Galerie fără un proces separat de descărcare.

Puteți partaja prin Quick Share cu smartphone-uri de la alte mărci

Partajați rapid și fără probleme cu dispozitive care nu sunt Galaxy. În plus, Quick Share facilitează partajarea fișierelor nu numai între dispozitivele Galaxy, ci și cu alte smartphone-uri.

Când folosește Partajarea rapidă cu utilizatori non-Galaxy, un utilizator Galaxy poate selecta fișierul pe care dorește să îl partajeze prin Quick Share și să aleagă dintre următoarele opțiuni:

  • Copiere link
  • Partajare într-o aplicație
  • Partajare folosind codul QR.

Dacă utilizatorul alege să partajeze fișierul folosind un cod QR, destinatarul poate pur și simplu să copieze sau să scaneze codul și să primească fișierul instantaneu pe smartphone-ul sau pe dispozitivul său. În plus, fișierele încărcate pe Samsung Cloud pot fi partajate și altora.

Dacă este selectat Partajare într-o aplicație, linkul poate fi trimis imediat printr-un messenger. Este o modalitate eficientă de a partaja fișiere cu mai multe persoane simultan într-un chat de grup. În plus, utilizatorii pot trimite fotografii și videoclipuri originale la calitate înaltă, fără a-și face griji cu privire la deteriorarea calității imaginii din cauza compresiei fișierelor.

De asemenea, este de remarcat faptul că fișierele încărcate pe Samsung Cloud sunt șterse automat după o anumită perioadă, îmbunătățind securitatea și confortul utilizatorului.

Partajați rapid cu o gamă largă de dispozitive, cum ar fi tablete și laptopuri. Partajare rapidă poate fi folosită pe orice dispozitiv Galaxy care vine cu această funcție. Funcția de partajare instantanee a fișierelor permite fișierelor să se deplaseze liber pe smartphone-uri, tablete Galaxy și laptopuri Samsung Galaxy Book.

Partajarea fișierelor între diferite tipuri de dispozitive Galaxy este, de asemenea, ușoară și foarte rapidă. Pentru a trimite un fișier de pe smartphone-ul Galaxy pe Galaxy Book, tot ce trebuie să faceți este să activați funcția Quick Share pe ambele dispozitive înainte de a selecta fișierele și destinatarul utilizând Quick Share.

Partajați în siguranță dublând securitatea cu Partajarea privată

Când partajați fișiere care conțin informații personale sau financiare importante, Privat Share – Partajarea privată de la Samsung este acolo pentru a vă ajuta să partajați fișierele în siguranță.

Spre deosebire de Quick Share, care utilizează conexiuni Wi-Fi și Bluetooth, Private Share acceptă criptarea fișierelor prin utilizarea blockchain. Utilizatorii pot trimite o varietate de fișiere prin Private Share, inclusiv imagini, videoclipuri, audio și documente. Douăzeci de fișiere de până la 200MB în total pot fi trimise simultan unui destinatar desemnat. Trebuie doar să folosiți un număr de telefon și un număr de identificare.

O caracteristică a Private Share este că puteți controla permisiunea de acces a destinatarului și data de expirare a fișierului. Înainte de partajare, utilizatorii pot seta perioada de timp în care un fișier poate fi vizualizat. În același timp se poate seta și modul în care destinatarul poate folosi fișierele. De asemenea, utilizatorii pot ajusta setările și pot revoca permisiunile de partajare chiar și după ce fișierele au fost trimise.

În plus, expeditorul poate verifica dacă destinatarul a primit fișiere, precum și dacă și când au fost deschise. Pentru a asigura confidențialitatea, fișierele securizate nu pot fi descărcate și nu pot fi făcute capturi de ecran, împiedicând partajarea fișierelor cu părți care nu au acces.

Pe lângă Quick Share și Private Share, utilizatorii Galaxy pot folosi și alte metode de partajare a fișierelor, cum ar fi Dropship și Nearby Share, permițând utilizatorilor să trimită conținut cum și când doresc.

De la partajarea fișierelor importante în medii de afaceri până la partajarea fotografiilor și videoclipurilor cu cei dragi, funcțiile de Partajare rapidă și Partajare privată de la Samsung Galaxy permit o comunicare din ce în ce mai fluidă în era digitală, cu confortul, siguranța și utilizarea largă.