Partajarea audio în timpul unui apel video va fi disponibilă pe WhatsApp

151
WhatsApp
Sursa foto: via androidpolice.com

WhatsApp merge mai departe și aduce permanent noi îmbunătățiri pentru utilizatorii săi. Posibilitatea de partajare audio în timpul unui apel video va fi disponibilă în curând pe aplicația de mesagerie. După partajarea ecranului, acum aplicația deținută de Meta testează partajarea audio în versiune beta pentru mai mulți utilizatori.

WhatsApp nu-și mai ascunde ambiția de a deveni cea mai completă mesagerie instant posibilă. Nu trece o săptămână fără a afla despre sosirea unei noi funcții. Recent am scris despre posibilitatea de a vă conecta contul la o adresă de e-mail pentru a consolida securitatea sau despre funcția de căutare a persoanelor de contact după porecla lor. Aplicația încearcă chiar să-și elimine și unele limitările tehnice. De exemplu, a adăugat recent o modalitate de a partaja fotografii și videoclipuri într-o conversație fără nicio pierdere a calității.

Potrivit PhonAndroid, noua caracteristică se referă la apelurile video. Acum puteți să partajați ecranul dispozitivului dvs. cu interlocutorii dvs. Ne putem imagina cu ușurință utilitatea procesului în timpul unei întâlniri de lucru, sau pentru a arăta cuiva o operație pe care va trebui să o facă pe smartphone-ul sau pe computerul său. Dar, WhatsApp merge mai departe testând capacitatea de a partaja sunet, ceea ce nu este posibil în prezent.

Pe iOS, noua funcție este versiunea beta 23.25.10.72 și vă permite să încercați partajarea audio. În același timp trebuie să instalați versiunea beta 2.23.26.18 pe Android. Amintiți-vă că acest lucru este posibil numai dacă sunteți înregistrat în programul WhatsApp beta.

Jan Koum, unul dintre co-fondatorii WhatsApp, a avut o situație dificilă în Ucraina și a trăit cândva din bonuri de mâncare. Experiența sa l-a inspirat să creeze o platformă de comunicare care poate fi folosită acum de oricine, oriunde în lume.

În timpul unui apel video, dacă partajați ecranul dispozitivului dvs., sunetul redat pe acesta va fi transmis participanților la apel, în mod automat. Acest lucru nu funcționează dacă ați dezactivat camera sau în timpul unui apel vocal. Prin urmare, va fi posibil să ascultați muzică și să vizionați videoclipuri împreună. Meta s-a gândit, desigur, la potențialele abuzuri, așa că nu vă așteptați să organizați chefuri cu muzică și filme de pe Netflix sau chiar pe YouTube. Pagina de ajutor WhatsApp privind partajarea ecranului afirmă clar că „audio nu este disponibil pentru conținutul partajat, cum ar fi YouTube, Netflix sau jocurile video”.