Parteneriat Samsung și Procter & Gamble pentru spălarea la rece

54
Samsung Electronics and Procter & Gamble
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat un parteneriat pe mai mulți ani cu Procter & Gamble (P&G). În baza acestei colaborări va fi lansat pe mașinile de spălat Samsung noul ciclu de spălare la rece Tide POD în SUA și Canada. Acest prim ciclu Tide Cold Certified va fi optimizat pentru tipul de detergent de spălare cu apă rece produs de P&G. Ciclul de spălare la rece Tide POD va fi disponibil pe noul Bespoke AI Laundry Combo în SUA și Canada. Mașina de spălat Samsung va oferi performanțe excelente de spălare cu apă rece atunci când este utilizat Tide Hygienic Clean Heavy Duty 10X Power PODS.

Colaborarea dintre Samsung și Procter & Gamble folosește cunoștințele și expertiza celor două companii globale pentru noul ciclu de spălare la rece Tide POD. Noul ciclu de spălare este optimizat pentru dizolvarea detergentului Tide Hygienic Clean Heavy Duty 10X Power PODS în timp ce utilizați apă rece. Astfel utilizatorii vor avea performanțe excelente de spălare la rece fără a consuma energie pentru încălzirea apei. Acest ciclul de spălare la rece Tide POD poate oferi economii de energie fără a compromite performanța de spălare.

„Samsung este dedicat să ofere clienților noștri cea mai bună experiență cu electrocasnice”. A declarat Moohyung Lee, EVP și șeful Customer Experience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Parteneriatul nostru cu Procter & Gamble este un pas în această direcție, valorificând tehnologia și inovația Samsung. Suntem încântați să extindem în continuare parteneriatul nostru cu P&G pentru a îmbunătăți experiența clienților.”

„Suntem încântați să colaborăm cu Samsung pentru a transforma trei din patru cicluri de spălare la spălarea la rece până în 2030”. A declarat Alex Perez, director senior al NA Fabric Care la P&G. „Acest parteneriat va fi benefic pentru utilizatori. Astfel consumatorii vor avea cea mai bună experiență posibilă de spălare la rece cu Samsung atunci când folosesc Tide.”

Procter & Gamble, fondată în 1837, este o companie americană cu sediul în Cincinnati, Ohio. Numele vine de la fondatorii ai săi, William Procter și James Gamble. Procter & Gamble are ~118.000 de angajați în 70 de țări la nivel global.

Ciclul de spălare la rece Tide POD va fi disponibil pe noua mașină de spălat Samsung Bespoke AI Laundry Combo. Aceasta oferă atât spălare, cât și uscare într-o singură unitate convenabilă, în SUA și Canada. Bespoke AI Laundry Combo are caracteristica AI Opti Wash & Dry. Aceasta se adaptează la ciclurile optime de spălare și uscare în funcție de greutatea încărcăturii, tipul de țesătură și nivelul de murdărie.

În plus, aplicația SmartThings dă putere utilizatorilor să monitorizeze, să gestioneze și să controleze aparatele inteligente Samsung, dar și alte dispozitive inteligente din ecosistemul casei conectate, într-o singură aplicație.

Parteneriatul cu Procter & Gamble este cel mai recent exemplu al modului în care Samsung se gândește la utilizatori. Compania lucrează mână în mână cu diferite companii inovatoare pentru a îmbunătăți experiența clienților și pentru a oferi economii de energie.