Patch-ul de securitate din februarie pentru Galaxy S20 deja disponibil

429
Patch de securitate din februarie pentru Galaxy S20 deja disponibil
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Nici măcar nu suntem încă în februarie, dar Samsung a început deja să lanseze patch-ul de securitate din februarie 2021. Dispozitivele care vor primi actualizarea sunt Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra din diferite țări. Samsung Galaxy S20 FE nu este pe listă, dar el a primit de obicei separat actualizarea de securitate. Printre utilizatorii care vor primi cel mai repede actualizarea se numără și cei din România.

Este clar că Samsung ține un ritm excelent în ultimul timp în privința actualizărilor de securitate. Gigantul high-tech oferă tot mai rapid cele mai noi patch-uri de securitate smartphone-urilor sale. Și totuși, compania încă ne surprinde din când în când. Acest lucru s-a întâmplat și acum când încă din luna ianuarie a fost lansat patch-ul de securitate din februarie 2021.

România între primele țări care primesc patch-ul pentru Galaxy S20

Actualizarea de securitate din februarie 2021 cu versiunea de firmware  G98 ** XXS6CUA8 este acum lansată pentru seria Galaxy S20 în diferite țări din Europa. Aceste piețe includ Austria, Bulgaria, Germania, Italia, România, Spania, Elveția, Țările de Jos, Țările Nordice și Marea Britanie. Este o actualizare minoră care se va lansa în curând și pe alte piețe. Actualizarea ajunge la Samsung Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra.

Această versiune de firmware nu conține modificări funcționale, dar conține patch-ul de securitate pentru luna următoare, februarie. Vedeți pe I❤️Samsung ce înseamnă și cum se citește numărul unei versiuni de firmvare. Și, așa de des, cum apar aceste actualizări Samsung ne confruntăm cu problema: ce face mai exact acest patch? Pentru că nici Samsung, nici Google nu au anunțat ce probleme de securitate vor fi abordate de noul patch de securitate. Și ghicitul este inutil, nu suntem Mama Omida!

Olanda începând cu 2020 şi-a schimbat numele şi va purta de acum titulatura oficială de „Ţările de Jos” (Netherlands). Guvernul speră ca prin această modificare ţara să scape de eticheta pusă de mult timp de „ţară a drogurilor şi a prostituţiei”.

Cu toate acestea, este clar că, în momentul redactării, actualizarea este disponibilă pe modelele din seria Galaxy S20 – modelele 4G și 5G – modele care nu sunt blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă. Conform Galaxy Club, dacă aveți un smartphone blocat în rețea va trebui să mai aveți răbdare.

Când actualizarea este disponibilă pentru seria Galaxy S20, va apărea automat o notificare. Doriți să descărcați actualizarea mergeți la Setări ˃˃ Actualizare software ˃˃ Descărcați și instalați. Vă sfătuim să descărcați și să instalați toate patch-urile de securitate primite! Este pentru binele telefonului și pentru protecția datelor și fișierelor stocate în aparat.