Patch-ul de securitate din decembrie lansat pentru Galaxy Note 10 Lite

311
Galaxy Note 10 Lite
Sursa Foto: Samsung

După ce că Samsung a avut o lună incredibilă (15 noiembrie – 16 decembrie) de actualizări la Android 13 și One UI 5.0, aceasta a mai fost pigmentată și cu actualizări de securitate, unele din noiembrie altele din decembrie. Dar, Samsung nu a terminat deocamdată cu lansarea Android 13 și nici cu patch-ul din decembrie. Acum Samsung Galaxy Note 10 Lite primește actualizarea de securitate din decembrie.

Galaxy Note 10 Lite a fost actualizat la Android 13 și One UI 5.0 în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Acum primește o altă actualizare. Această nouă actualizare, care a debutat în Franța, aduce patch-ul de securitate din decembrie 2022 cu versiunea de firmware N770FXXS8HVL1.

Versiunea de firmware dezvăluie că cea mai nouă actualizare pentru Note 10 Lite nu face decât să-i îmbunătățească securitatea. Ceea ce înseamnă că probabil aceasta va implementa doar remedieri de securitate incluse în actualizarea din decembrie. Nu știm dacă va regla și unele mici probleme apărute cu actualizarea la Android 13.

Galaxy Note 10 Lite primește actualizarea de securitate din decembrie

Apropo de Android 13. În momentul scrierii acestui articol, aproximativ 50 de dispozitive Galaxy rulează deja Android 13 și One UI 5.0! Numărul lor se poate schimba în orice moment, Samsung mai are câteva de actualizat cu noul software. Unul dintre lucrurile bune despre lansarea Android 13 și One UI 5.0 a fost indiferența Samsung față de etichetele de preț ale dispozitivelor pe care le-a actualizat până acum. Dar știi ce e și mai bine? Faptul că, deși pare că Samsung se grăbește să respecte termenele limită, aceste actualizări au fost surprinzător de lipsite de erori. Doar câteva, pe ici pe colo.

După cum am menționat mai devreme, actualizarea de securitate din decembrie pentru Galaxy Note 10 Lite se lansează în prezent în Franța. În scurt timp și alte țări din Europa, dar și din alte zone vor primi noua actualizare.

Franța este situată în Europa, dar al cărui teritoriu de peste mări se extinde în oceanele Indian, Atlantic, Pacific, în Antarctica și America de Sud. Țara are granițe cu mai multe țări europene, plus granițele terestre cu Brazilia, Surinam și Olanda în America de Sud.

Samsung Galaxy Note 10 Lite este singurul model Note 10 care a fost eligibil pentru Android 13, potrivit SamMobile. Dar, din acest moment este pe picior de egalitate cu frații săi din serie, deoarece nu va mai primi upgrade majore ale sistemului de operare. Cu toate acestea, va continua să primească actualizări regulate de securitate lunar timp de cel puțin încă un an.

De asemenea, Galaxy Note 10 Lite ar putea fi actualizat la One UI 5.1 anul viitor, odată ce Samsung va lansa seria Galaxy S23, deși nu putem spune nimic sigur în acest moment. Este posibil să rămână cu One UI 5.0 bazată pe Android 13 până la capătul vieții.