Patch-ul de securitate din mai la Galaxy S21 aduce și îmbunătățiri la camere

365
Patch de securitate din mai la Galaxy S21 aduce si imbunatatiri la camere
Sursa Foto: androidheadlines.com

Seria Samsung Galaxy S21 a început să primească actualizarea de securitate luna mai 2021. Ca parte a acestei actualizări, compania sporește securitatea smartphone-urilor sale emblematice. În plus, actualizarea din luna mai a seriei Galaxy S21 crește și performanța camerelor și funcționalitatea Quick Share.

Suntem încă în aprilie, iar trio-ul Samsung Galaxy S21 primește deja actualizarea din mai 2021. Rețineți că actualizarea nu ajunge însă pe toate piețele. Se va muta treptat pe alte piețe, dar în acest moment este disponibilă limitat doar în Europa, cu versiunea de firmware „G99xBXXU3AUDA”.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Patch de securitate din mai 2021 pentru Galaxy S21

Scurta descriere care însoțește actualizarea evidențiază o listă mică de îmbunătățiri. Samsung susține că „performanța camerei” a fost îmbunătățită. Din păcate, producătorul nu detaliază completările făcute. În plus, actualizarea îmbunătățește Quick Share, o alternativă AirDrop doar pentru smartphone-urile Galaxy. Quick Share detectează toate contactele din apropiere și vă permite să partajați conținut cu 5 prieteni în același timp. Potrivit Samsung, firmware-ul poate îmbunătăți transferul de fișiere.

Samsung a fost promptă cu actualizările anul acesta, conform AndroidHeadlines. Compania își actualizează în mod constant smartphone-urile cu Android 11 și noi actualizări de securitate. Este foarte rapid, iar asta nu se limitează la flagship-uri. Multe smartphone-uri mai accesibile Samsung au primit deja actualizarea Android 11, ceea ce este lăudabil. Samsung a fost foarte lent cu lansarea actualizărilor în trecut, dar acum lansează actualizările de multe ori înainte de Google

Google este cel mai bine cunoscut pentru motorul de căutare cu același nume, Google. Compania a fost fondată pe 4 septembrie 1998 de Larry Page și Sergey Brin. Google Inc. face parte din compania Alphabet din 2 octombrie 2015.

Pe lângă toate acestea, cu noul firmware sunt incluse diverse îmbunătățiri ale stabilității și remedieri de erori. Performanța ar trebui să fie mai stabilă acum decât a fost anterior. Cu toate acestea Samsung nu a dat detalii despre ce anume va remedia cu noua actualizare.

Ar trebui să primiți automat o notificare pentru actualizare atunci când se lansează. În același timp o puteți instala manual accesând Setări > Actualizare software > Descărcare și instalare. Este o actualizare de 1,2GB aici, deci este destul de mare pentru o actualizare de securitate. Este recomandat ca smartphone-ul să fie conectat la o rețea Wi-Fi și încărcat minim 50%. Ne așteptăm la o lansare pe scară mai largă în perioada următoare.