Patch-ul se securitate din iunie lansat pentru Samsung Galaxy A51

192
Samsung Galaxy A51
Sursa Foto: via nl.letsgodigital.org

Au trecut aproximativ 3,5 ani de când Samsung a lansat Galaxy A51. Și, deși acum dispozitivul nu primește actualizări de securitate foarte des, sud-coreenii se asigură totuși că rămâne actualizat la zi. O nouă actualizare a fost lansată pentru Samsung Galaxy A51. Pe lângă patch-ul de securitate din iunie 2023, Samsung lucrează și la stabilitatea software-ului telefonului.

Samsung Galaxy A51 are un afișaj Super AMOLED FHD+ cu diagonala de 6,5 inch (16,52 cm). Are o cameră principală de 48MP, una ultra-wide de 12MP și două camere de 5MP, una de adâncime și una macro. Telefonul are o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W. A fost un smartphone foarte apreciat de utilizatori și încă mai este folosit de un număr mare de oameni.

Samsung Galaxy A51: o nouă actualizare

După ce Samsung Galaxy A51 a fost actualizat la versiunea One UI 5.1 în luna martie, corecția de securitate din iunie a fost lansată acum pe dispozitiv. Actualizarea de peste 211MB aduce pe telefon versiunea de firmware A515FXXU7HWF1. Acesta conține patch-ul din iunie și mai multe îmbunătățiri de la toate patch-urile intermediare.

Galaxy A51 a fost lansat în decembrie 2019 cu Android 10 la bord. Apoi telefonul a primit actualizarea la Android 11 și interfața One UI 3. Pentru Galaxy A51 a urmat sistemul de operare Android 12 și One UI 4.1. Telefonul a primit actualizarea Android 13 și interfața One UI 5.0, ultima majoră de Android, spre sfârșitul anului 2022. Samsung a promis trei ani de actualizări Android și patru ani de actualizări de securitate pentru Galaxy A51.

Din 1 ianuarie 2020 Olanda şi-a schimbat numele şi se numește oficial „Ţările de Jos” (Netherlands). Guvernul speră ca prin această modificare ţara să scape de eticheta pusă de mai mult timp de „ţară a drogurilor şi a prostituţiei”.

De asemenea, alături de patch-ul din iunie „stabilitatea generală a dispozitivului dumneavoastră a fost îmbunătățită”, spune Samsung. Potrivit site-ului olandez GalaxyClub, lipsesc detalii ca de obicei, așa că presupunem că Samsung efectuează în principal optimizări. Actualizarea One UI 5.1 pentru A51 nu părea să conțină erori majore, până la urmă.

Actualizarea din iunie este acum disponibilă pentru toate modelele Galaxy A51 din mai multe țări din Europa. Puteți aștepta până când primiți automat o notificare automată – sau puteți verifica disponibilitatea manual pe dispozitiv. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.