Patch-ul de securitate din luna mai lansat pentru seria Galaxy S21

226
Patch de securitate din mai lansat pentru seria Galaxy S21
Sursa foto: via hdblog.it

Patch-urile de securitate din mai sunt lansate pe bandă rulantă de Samsung. Acum telefoanele din seria Galaxy S21 beneficiază de cea mai recentă actualizare de securitate. Nu este nici măcar jumătate de lună și Samsung a rezolvat deja toate telefoanele sale emblematice recente. Samsung este cea mai rapidă companie de pe piață în materie de actualizări de securitate, chiar și produse nu foarte recente, gen Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra primesc noul patch din mai.

Cea mai recentă actualizare de software pentru seria Galaxy S21 vine cu versiunea de firmware G99xBXXU7EWE1. Actualizarea a fost lansată deja în unele țări europene, inclusiv Bulgaria, Ungaria și Elveția, potrivit HDBlog. Mai multe țări din Europa, inclusiv România, și apoi întreaga lume vor primi actualizarea în următoarele zile.

Seria Galaxy S21 primește actualizarea de securitate din luna mai

Patch-ul de securitate din mai 2023 remediază peste 70 de defecte de securitate găsite în smartphone-urile și tabletele Galaxy. Nu aduce nicio caracteristică notabilă nouă seriei Galaxy S21. Nu trebuie să uităm că Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra au fost lansat în ianuarie 2021 și au mai mult de doi ani de piață.

Patch-urile din mai intervin asupra unor vulnerabilități, unele atribuibile Android, altele interfeței One UI a Samsung. Rezolvarea cât mai rapidă a problemelor de securitate vă scutește de grija cu privire la furtul de date sau amenințarea cu privire la viruși și programe malware.

Primul malware, un virus de PC, a fost introdus în 1983 de către un cercetător american. În anii 1980 și 1990, malware-ul a fost creat ca o formă de vandalism sau răutate, dar acum este folosit pentru obținerea de beneficii economice.

Lansată la începutul anului 2021, seria Galaxy S21 a sosit cu sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1. Samsung a promis pentru această serie trei actualizări ale sistemului de operare și actualizări de securitate timp de patru ani. Adică telefoanele din seria Galaxy S21 vor primi inclusiv Android 14. Fiind o serie emblematică foarte apreciată, nu este exclus ca Samsung să se răzgândească și să adauge un an în plus la actualizări Android și de securitate.

După cum era de așteptat, corecția de securitate este lansată treptat prin loturi. Prin urmare, subliniem că poate dura puțin mai mult până când actualizarea este disponibilă pe dispozitivul dvs. Când începe lansarea în zona în care vă aflați este recomandabil să actualizați telefoanele cât mai curând posibil. Puteți verifica noua actualizarea prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Sau doar așteptați o notificare automată care poate sosi în orice moment.