Patent Samsung pentru o tabletă care se pliază de două ori

929

Samsung a brevetat o tabletă care se pliază de două ori, potrivit AndroidHeadlines. La fel ca smartphone-ul pe care compania l-a prezentat la Samsung Developer Conference, acest comprimat se va plia. De fapt, pe baza brevetului care a apărut pe site-ul USPTO, o parte din acest comprimat se va plia într-un fel, în timp ce cealaltă se va plia în direcția opusă. Astfel o treime din afișaj va fi disponibil când este îndoit, în timp ce camerele rămân vizibile pe spate.

În general, când este pliat, acest dispozitiv va arăta ca un smartphone mai gros. Afișajul din față va fi disponibil atunci când dispozitivul este îndoit, deci veți avea mai multe utilizări pentru acest dispozitiv. Panoul pare să fie un OLED de la Samsung, asemănător celui pe care compania l-a prezentat recent.

Ilustrațiile pe care Samsung le-a trimis la USPTO ne arată o mufă pentru căști de 3,5 mm. Această mufă nu a fost menționată în nicio aplicație în sine, vom vedea acest lucru doar dacă ajunge pe piață. Un difuzor este de asemenea vizibil pe dispozitiv, la fel și un port USB de tip C. Un slot pentru cartelă SIM este plasat pe partea superioară a acestui dispozitiv.

Cererea a fost aprobată de USPTO la 13 noiembrie

Trebuie remarcat că acesta este doar un desen de brevet, produsul final poate să difere de această ilustrație. Acestă cerere de brevet de la Samsung a fost publicată de United States Patent and Trademark Office la 13 noiembrie 2018. Samsung a mai patentat, de fapt, ceva asemănător în iunie 2016. Atunci cererea de brevet a fost mult mai simplă, nu conținea astfel de ilustrații, dar brevetul a fost oarecum similar cu acesta.

USPTO – Oficiul pentru Brevete și mărci din Statele Unite este o agenție a Departamentului de Comerț al SUA. Director al USPTO este Andrei Iancu. El și-a început mandatul la 8 februarie 2018. Andrei Iancu a fost nominalizat de președintele Trump în august anul trecut și a fost confirmat în unanimitate de Senatul SUA.

Mai mulți dintre dvs. ați văzut deja smartphone-ul pliabil Samsung, care a fost prezentat recent la SDC 2018. A fost un dispozitiv demonstrativ pe care compania la adus la scenă. Scopul a fost de a-și prezenta ecranul pliabil și pentru a ne da o idee despre cum va funcționa smartphone-ul pliabil.

Smartphone-ul pliabil Galaxy X va deveni oficial anul viitor, în prima jumătate a anului viitor, de fapt, poate chiar primul trimestru. Compania încă nu a confirmat data de lansare, dar a menționat de mai multe ori că va veni la începutul anului 2019. Având în vedere că Galaxy S10 va fi probabil lansat la Mobile World Congress 2019, compania va programa probabil un eveniment separat pentru a-și anunța smartphone-ul pliabil.

Este posibil ca tableta pliabilă să fie lansată în 2019

O preocupare este software-ul tabletei pliabile dar și a telefonului pliabil. Gigantul high-tech va rezolva acest lucru pentru ambele până când vor ajunge pe piață. Cu siguranță va fi interesant să vedem cum va reacționa publicul la tabletă dar și la telefonul pliabil. Este un concept complet diferit de cele de astăzi, ambele dispozitive au mult potențial, dar multe lucruri pot merge și prost. Dispozitivul trebuie să fie și suficient de subțire pentru a fi portabil, majoritatea oamenilor îl țin într-un buzunar.

În ceea ce privește această tabletă pliabilă, nu știm încă nimic despre ea. Aproape sigur va fi lansată după primul smartphone pliabil. Sunt șanse să ajungă pe piața în 2019.