Acasă Stiri Patent Samsung pentru o tabletă care se pliază de două ori

Patent Samsung pentru o tabletă care se pliază de două ori

Samsung a brevetat o tabletă care se pliază de două ori, potrivit AndroidHeadlines. La fel ca smartphone-ul pe care compania l-a prezentat la Samsung Developer Conference, acest comprimat se va plia. De fapt, pe baza brevetului care a apărut pe site-ul USPTO, o parte din acest comprimat se va plia într-un fel, în timp ce cealaltă se va plia în direcția opusă. Astfel o treime din afișaj va fi disponibil când este îndoit, în timp ce camerele rămân vizibile pe spate.

În general, când este pliat, acest dispozitiv va arăta ca un smartphone mai gros. Afișajul din față va fi disponibil atunci când dispozitivul este îndoit, deci veți avea mai multe utilizări pentru acest dispozitiv. Panoul pare să fie un OLED de la Samsung, asemănător celui pe care compania l-a prezentat recent.

Ilustrațiile pe care Samsung le-a trimis la USPTO ne arată o mufă pentru căști de 3,5 mm. Această mufă nu a fost menționată în nicio aplicație în sine, vom vedea acest lucru doar dacă ajunge pe piață. Un difuzor este de asemenea vizibil pe dispozitiv, la fel și un port USB de tip C. Un slot pentru cartelă SIM este plasat pe partea superioară a acestui dispozitiv.

Cererea a fost aprobată de USPTO la 13 noiembrie

Trebuie remarcat că acesta este doar un desen de brevet, produsul final poate să difere de această ilustrație. Acestă cerere de brevet de la Samsung a fost publicată de United States Patent and Trademark Office la 13 noiembrie 2018. Samsung a mai patentat, de fapt, ceva asemănător în iunie 2016. Atunci cererea de brevet a fost mult mai simplă, nu conținea astfel de ilustrații, dar brevetul a fost oarecum similar cu acesta.

USPTO – Oficiul pentru Brevete și mărci din Statele Unite este o agenție a Departamentului de Comerț al SUA. Director al USPTO este Andrei Iancu. El și-a început mandatul la 8 februarie 2018. Andrei Iancu a fost nominalizat de președintele Trump în august anul trecut și a fost confirmat în unanimitate de Senatul SUA.

Mai mulți dintre dvs. ați văzut deja smartphone-ul pliabil Samsung, care a fost prezentat recent la SDC 2018. A fost un dispozitiv demonstrativ pe care compania la adus la scenă. Scopul a fost de a-și prezenta ecranul pliabil și pentru a ne da o idee despre cum va funcționa smartphone-ul pliabil.

Smartphone-ul pliabil Galaxy X va deveni oficial anul viitor, în prima jumătate a anului viitor, de fapt, poate chiar primul trimestru. Compania încă nu a confirmat data de lansare, dar a menționat de mai multe ori că va veni la începutul anului 2019. Având în vedere că Galaxy S10 va fi probabil lansat la Mobile World Congress 2019, compania va programa probabil un eveniment separat pentru a-și anunța smartphone-ul pliabil.

Este posibil ca tableta pliabilă să fie lansată în 2019

O preocupare este software-ul tabletei pliabile dar și a telefonului pliabil. Gigantul high-tech va rezolva acest lucru pentru ambele până când vor ajunge pe piață. Cu siguranță va fi interesant să vedem cum va reacționa publicul la tabletă dar și la telefonul pliabil. Este un concept complet diferit de cele de astăzi, ambele dispozitive au mult potențial, dar multe lucruri pot merge și prost. Dispozitivul trebuie să fie și suficient de subțire pentru a fi portabil, majoritatea oamenilor îl țin într-un buzunar.

În ceea ce privește această tabletă pliabilă, nu știm încă nimic despre ea. Aproape sigur va fi lansată după primul smartphone pliabil. Sunt șanse să ajungă pe piața în 2019.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....