Cele patru culori pastelate ale telefonului Galaxy S21 FE

463
Cele patru culori pastelate ale telefonului Galaxy S21 FE
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Am aflat deja din scurgerile anterioare de informații că Galaxy S21 FE va veni în patru culori: gri, verde deschis, violet deschis și alb. Ceea ce înseamnă, de asemenea, că de data aceasta nu va exista o versiune neagră. La fel ca Galaxy S20 FE lansat anul trecut, Galaxy S21 FE va fi destul de colorat. Dar un pic conservator în ceea ce privește numărul de culori.

Telefonul trebuia să sosească în august cu Snapdragon 888. Era programat să fie lansat alături de Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și Samsung Galaxy Watch 4. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla, am scris deja că Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat doar în octombrie și doar în Europa și SUA, din cauza lipsei de cipuri. Samsung a luat în considerare și o variantă Exynos a telefonului, doar pentru a suplini lipsa de cipuri Qualcomm.

Galaxy S21 FE va fi un flagship ușor apropiat de gama medie

Galaxy S21 FE împărtășește limbajul de design cu modelul mai mic Samsung Galaxy S21. Dar există câteva diferențe aici. În primul rând, modulul camerelor camerei nu este la fel de gros ca restul seriei Galaxy S21. Și are, de asemenea, aceeași culoare ca și restul dispozitivului. Galaxy S21 FE va avea probabil un spate din plastic (policarbonat), așa cum are Galaxy S21. La fel ca Samsung Galaxy S20 FE, S21 FE va fi un model ușor inferior al seriei Galaxy S21. În acest fel va fi un smartphone hibrid mid-range / premium. Și, desigur, cu un preț mai ieftin.

Se zvonește că ar avea un ecran de 6,5 inch (16,51 cm) cu rata de actualizare de 120Hz. Snapdragon 888 va fi la bord, deși zvonurile recente indică faptul că o variantă Exynos este luată în calcul. Procesorul va fi însoțit de 8GB de memorie RAM și 128GB de memorie internă. Va fi un smartphone foarte căutat, mai ales dacă se lansează la același preț sau la un preț mai ieftin decât Samsung Galaxy S20 FE de anul trecut.

Memoria internă a unui smartphone poate fi eMMC sau UFS. Poate fi extinsă prin microSD în unele cazuri. Conține date despre utilizatori, cum ar fi fotografii, videoclipuri, muzică, documente și date despre aplicații.

Conform AndroidHeadlines, Samsung Galaxy S21 FE va avea același departament foto ca modelul Galaxy S21. Asta însemnă două camere de 12MP, wide (principală) și ultra-wide și una telefoto de 64 megapixeli. Frontal, pentru selfie și apeluri video, va avea o camera de 10MP.

S21 FE probabil se va lansa în octombrie

Recent, am auzit multe despre anularea lui Galaxy S21 FE din cauza lipsei globale de cipuri. Acum știm că nu este anulat, dar va fi lansat mai târziu în această toamnă, în jurul lunii octombrie. Este aproximativ același interval de timp ca lansarea lui Galaxy S20 FE de anul trecut. Deci asta nu trebuie să fie o surpriză, dar lipsa cip-urilor este motivul pentru lansarea mai târzie din acest an.

În timp ce mulți încă se așteaptă să vadă că S21 Fan Edition va fi lansat în august la Galaxy Unpacked, este puțin probabil. Samsung probabil va organiza mai multe evenimente tip Unpacked, așa cum a făcut toamna trecută. Seria Galaxy Note 20, seria Galaxy Tab S7 și Galaxy Watch 3 au fost lansate la un eveniment din august. Galaxy Z Fold 2 la un eveniment din septembrie și Galaxy S20 FE la un eveniment din octombrie în 2020. Ceea ce înseamnă că suntem încă la aproximativ trei luni de oficializarea acestui dispozitiv. Desigur, Samsung ar putea schimba lucrurile.