Acasă Stiri Samsung pregătește patru smartphone-uri cu dual-camera

Samsung pregătește patru smartphone-uri cu dual-camera

Potrivit unor surse din China, Samsung pregătește patru smartphone-uri cu dual-camera, trei din gama mid-range și unul din gama high-end.

Cel mai important va fi Galaxy Note 8 iar celelalte trei sunt Samsung Galaxy C10, Galaxy C7 și Samsung Galaxy J7, o strategie ingenioasă pentru a viza toate categoriile de consumatori interesați de camera foto dublă.

Camerele foto duble sunt la modă în 2017, pe piața smartphone. Deoarece Apple iPhone 7 Plus, Honor 8, Huawei Mate 9, Xiaomi Mi 6, LG G6 sau OnePlus 5 au venit cu aceste noutăți în sectorul fotografic.

Cu toate acestea, cu Galaxy S8, gigantul coreean Samsung a ratat această ocazie.

Oricum, în conformitate cu cele mai recente informații, compania ar trebui să lanseze Galaxy Note 8 care este așteptat să fie primul high-end Samsung ce dispune de o camera dublă.

De fapt Samsung pregătește acum un total de patru smartphone-uri camera dubla. În plus față de Galaxy Note 8, conglomeratul sud-coreean ar mai avea în lucru trei dispozitive Galaxy. Galaxy C10 și C7 plus Galaxy J7 ar fi dotate fiecare cu un aparat de fotografiat cu dublu senzor.

Potrivit informațiile provenite dintr-o sursă chinezească (în China se fabrică telefoanele din seria C) de specialitate și în același timp de încredere, Samsung va lansa noul Galaxy C7 îndată ce testele efectuate pe plan intern se vor fi dovedit concludente. Aproape sigur acesta va fi primul smartphone de la Samsung care va dispune de cameră dublă.

 Samsung Engineering & Construction divizie a lui Samsung Electronics a construit cea mai înaltă clădire din lume: Burj Khalifa din Dubai, care măsoară 828 m. Costurile totale ale proiectului au fost de 1,4 miliarde de dolari. Lifturile care deservesc etajele superioare au cea mai mare viteză din lume 64 km/h sau 18 m/secundă. 

Nu există informații cu privire la caracteristicile tehnice ale acestuia, nu știm nimic, dar telefonul ar trebui să se bazeze pe modelul Samsung Galaxy C7 din 2016.

Aceste smartphone-uri se vor comercializate cu siguranță, în primul rând în Corea de Sud și China, dar ar putea fi, de asemenea, vândute și în unele piețe occidentale, inclusiv în Europa.

În mod sigur devoratorii de telefoane vor fi atrași de aceste aparate, accesibile ca preț, cu dual-camera, fără a fi nevoiți să investească într-un telefon mult mai scump din gama high-end.

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...