Funcția Pause USB Power Delivery ajunge și pe alte telefoane Galaxy

370
Funcția Pause USB Power Delivery
Sursa foto: androidpolice.com

Opțional, puteți ocoli încărcarea bateriei în timpul sesiunilor de joc mai intense cu seria Galaxy S23 cu Pause USB Power Delivery. Acum această funcție de bypass ajunge pe mai multe telefoane Samsung Galaxy. Când această caracteristică este activată în timpul jocului, puterea de la încărcător ajunge direct la procesor, iar încărcarea bateriei este întreruptă. Acest lucru oprește încălzirea bateriei, îmbunătățind astfel performanța de joc a telefonului.

Seria Galaxy S23, condusă de excelentul Samsung Galaxy S23 Ultra, este acum în mâinile utilizatorilor. Noile telefoane nu vin doar cu cel mai recent și mai bun hardware, ci și cu nou capabilități software. Printre acestea se numără și o caracteristică împrumutată de la telefoanele de gaming. Funcția Pause USB Power Delivery, lansată cu seria Galaxy S23, vă permite să conectați telefonul și încărcătorul va alimenta direct procesorul, fără a încărca bateria. Acest lucru îmbunătățește performanța în joc și durata de viață a bateriei.

Pause USB Power Delivery va ajunge și pe Galaxy A73 5G

Potrivit AndroidPolice, noua caracteristică Pause USB Power Delivery este implementată încet și pe alte telefoane Samsung. Este disponibilă acum pe seria Galaxy S22, precum și pe dispozitive precum Galaxy A73 5G și Galaxy Z Fold 2, Fold 3 și Samsung Galaxy Z Fold 4. Nu se lansează printr-o actualizare de sistem – mai degrabă o veți găsi ca o actualizare a aplicației Game Booster existente.

Odată ce aveți actualizarea, va trebui să accesați setările Game Booster și să activați manual Pause USB Power Delivery. Funcția necesită o încărcare de cel puțin 20% a bateriei pentru a funcționa. Unii utilizatori au spus că au văzut că funcționează doar cu încărcătorul oficial Samsung de 45W. Colegii noștri de la site-ul sus amintit au încercat pe Galaxy S22 Ultra cu un încărcător Spigen de 45W și funcționează foarte bine.

Spigen este o companie producătoare de accesorii pentru telefoane mobile din Coreea cu sediul în SUA. A fost fondată în anul 2004 și are sediul în Irvine, California. Spigen produce huse, protectori de ecran și alte accesorii pentru smartphone-uri.

Odată pornit, veți putea juca jocuri confortabil, cu liniștea sufletească de a ști că nu vă degradați bateria mai mult decât este necesar. În mod normal, jocul în timp ce încărcați telefonul pune mai mult stres pe hardware-ul dvs., deoarece dispozitivul se încălzește atât din cauza sarcinii grele de lucru a procesorului, cât și din cauza procesului de încărcare. Acest lucru duce la accelerarea procesorului și la degradarea bateriei. Singurul dezavantaj al funcției de ocolire a bateriei este că bateria nu va fi încărcată în timpul sesiunilor de joc. Deci, dacă telefonul are nevoie de o reîncărcare în timpul jocului, va trebui să vă opriți din joc.