Paysafe partener cu Samsung pentru plăți online la Galaxy Store

1432
Sursa Foto: paysafe.com

Clienții Paysafe Holdings UK Ltd pot utiliza acum Paysafecard pentru plăți Samsung Galaxy Store în 21 de țări europene. Modalitatea de plată Playsafecard poate fi folosită pentru a achiziționa aplicații pentru smartphone-uri Samsung sau pentru a face achiziții în Galaxy Store.

Paysafecard permite consumatorilor să utilizeze numerar pentru a plăti online, introducând un cod PIN de 16 cifre pentru a finaliza tranzacția de plată ușor și sigur. Conform cifrelor Băncii Mondiale din 2017, numai în Europa și Asia Centrală, 35% dintre adulți nu au un cont bancar și, prin urmare, sunt potențial excluși din tranzacțiile de comerț electronic.

Cu Paysafecard se poate plăti în Samsung Galaxy Store în 21 de țări din Europa

Acum, clienții Samsung pot utiliza serviciul Paysafe pentru a plăti aplicațiile online în Galaxy Store. Paysafecard este acum disponibil ca metodă de plată alternativă în magazinele Samsung Galaxy din 21 de țări europene, inclusiv Austria, Germania, Franța, Italia, Spania și Regatul Unit.

Comentând asupra parteneriatului, Udo Müller, CEO al Paysafecard, a declarat: „Lucrul cu Samsung aduce plăți bazate pe numerar către milioane de alți clienți. Sute de tranzacții Paysafecard au loc în fiecare minut în toată lumea, iar acesta este un mare pas înainte. Faceți din Paysafecard metoda de plată la alegere în mediile de divertisment și stil de viață digital.”

Paysafe Group a fost fondată în 1996 și este o companie multinațională de plăți online cu sediul la Londra. Playsafe are un volum de tranzacții de peste 85 de miliarde de dolari și aproximativ 3.000 de angajați în peste 12 locații din toată lumea. Paysafe are peste 200 de tipuri de plată în peste 40 de monede din întreaga lume.

Paysafecard face parte din grupul internațional Paysafe, care oferă un portofoliu larg de soluții și servicii inovatoare de plată. Paysafecard oferă soluții online plătite în prealabil sub mărcile The Paysafecard, My Paysafecard, Paysafecard Mastercard și Paysafecash.

Și în România este disponibil serviciul Paysafecard

Lista țărilor în care serviciul este disponibil include Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda și Franța. Serviciul mai este disponibil în Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, România, Slovacia, Suedia și Regatul Unit.

Paysafe, disponibil în mai mult de 650.000 de puncte de vânzare în aproape 50 de țări, permite tranzacții de numerar online ușoare și sigure. Folosind un cod PIN de 16 cifre care le protejează informațiile financiare sensibile, clienții nu au nevoie de un cont sau card de credit pentru a plăti pe internet.

În 2018, Paysafe a dezvoltat Paysafecash, care permite clienților să facă cumpărături online și apoi să plătească în siguranță pentru achizițiile în numerar offline la cel mai apropiat punct de vânzare. Paysafecash este deja disponibil în mai mult de 20 de țări. În 2018 Paysafecard a realizat un volum de tranzacții de peste 3 miliarde de euro.

Cu această informație sperăm să venim în sprijinul cititorilor noștri din toată Europa, care ne urmăresc permanent. Le mulțumim cu această ocazie.