Acasă Stiri Samsung va lansa pe 11 octombrie noul smartphone Galaxy A9

Samsung va lansa pe 11 octombrie noul smartphone Galaxy A9

Samsung a anunțat lansarea unui nou smartphone Galaxy echipat cu un senzor foto cvadruplu pe spate pentru 11 octombrie 2018. Un dispozitiv misterios anunțat la doar câteva săptămâni după lansarea lui Galaxy Note 9. Conform site-ului GalaxyClub, acesta va fi Samsung Galaxy A9. Așteptăm, de asemenea, prezentarea lui Galaxy P1 (cu senzor de amprente sub ecran) și Galaxy X, înainte de sfârșitul anului.

Samsung organizează în mod obișnuit evenimente speciale pentru lansarea de noi dispozitive în seriile Galaxy S și Note. Până acum, pentru că în curând va fi adăugat un nou smartphone, un nou Galaxy A în această listă. Probabil este același dispozitiv despre a cărui existență am tot scris în ultimele câteva săptămâni.

Eveniment special „A Galaxy” pentru Galaxy A9.

Pe 11 octombrie, Samsung va organiza un eveniment „A Galaxy”. Acesta este primul indiciu care arată că telefonul companiei high-tech sud-coreene va fi lansat în acea zi. Cu motto-ul „4X fun” – distracție 4X este dat un alt indiciu important. Cel puțin pentru cine a urmărit ultimele zvonuri și informații publicate recent de iLoveSamsung.

O invitație la evenimentul Galaxy a fost postată pe site-ul oficial Samsung cu mesajul „4x fun”. Nu există o locație anume și nu a fost o invitație pentru mass-media, deci este foarte posibil ca anunțul să fie disponibil online.

Este vorba despre primul telefon Samsung cu patru camere foto. În plus, încă nu este clar unde sunt cele patru camere. Două în față, două în spate? Poate fi una frontal și trei la spate? Momentan nu știm nimic despre acest lucru.

Numărul de model este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. Telefonul Samsung are o plăcuță în spatele bateriei detașabile, găsiți numărul de model acolo. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în Setări Android și selectați „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare este menționat numărul de model.

Am scris despre cele două numere de model, SM-A750FN și SM-A920. Despre primul am scris de două zile că este Samsung Galaxy A7 2018, al doilea este o nouă versiune a lui Galaxy A9. Cu toate acestea, este posibil ca ambele telefoane să apară sub numele de Galaxy A9 si A9+. Vom vedea în perioada imediat următoare.

Despre acest Galaxy A9 cu numărul de model SM-A920F în acest moment știm surprinzător de puține specificații. Dar, dispozitivul există! Informațiile despre procesor, memorie, versiunea Android, detaliile camerei și diagonala ecranului sunt un mister total până acum. Se pare că Samsung a depus serioase eforturi pentru a păstra secrete aceste chestiuni.

O versiune pentru piața europeană este în lucru.

Un lucru știm sigur despre Samsung Galaxy A9, acesta va fi disponibil în Europa și aproape sigur și în România. O versiune pentru piața europeană este în curs de dezvoltare. Acest lucru este valabil și pentru presupusul Galaxy A7, dacă se va dovedi că este în final o variantă a lui Galaxy A9.

Atunci când programul Samsung pentru 2018 a fost făcut a fost destul de clar. După Galaxy S9 / S9+ și Note 9, nu a fost un alt smartphone aproape de gama premium. Acum există un nou Galaxy A9. Totuși la începutul acestui an, Galaxy A8 a fost de fapt o versiune mijlocie a lui Samsung Galaxy S8 din 2017.

Indiferent de situație, la 11 octombrie vom da fața cu noul dispozitiv. Și ceva ne spune că nu va dura mult înainte ca mai multe detalii să apară online, înainte de lansarea acestuia. Cunoscând stilul de lansare avut de compania Samsung, A9 poate fi în magazine înainte de sfârșitul lunii octombrie.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...