Peacock este disponibil pe televizoarele inteligente Samsung

313
Peacock este disponibil pe televizoarele inteligente Samsung
Sursa Foto: via engadget.com

Peacock este un serviciu american de streaming video over-the-top deținut de divizia de televiziune și streaming a NBCUniversal. De două zile, Peacock este disponibil pe televizoarele inteligente Samsung. Aceasta este prima expansiune semnificativă pentru serviciul de streaming Peacock, de când s-a îndreptat spre dispozitivele Roku în septembrie anul trecut.

În urma acestui anunț puteți descărca Peacock pe aproape fiecare piesă de hardware de streaming, inclusiv console Xbox și PlayStation, dispozitive Apple și Android, precum și televizoarele inteligente de la LG și Vizio. Serviciul de streaming Peaccok a fost lansat pentru prima dată în iulie anul trecut. Înainte de a viziona serviciul de streaming pe un televizor inteligent Samsung, utilizatorii vor trebui să aibă un cont Peacock.

Peacock Free, Premium și Premium Plus pe Samsung Smart TV

Peacock oferă trei niveluri diferite de abonamente: Peacock Free, Premium și Premium Plus. Toate cele trei pachete au cel puțin 7.500 de ore de programe. Dar va trebui să plătiți 5 USD pe lună pentru a revedea un episod dintr-un serial și încă 5$ lunar pentru a face acest lucru fără reclame. Abonamentele mai scumpe vă oferă, de asemenea, acces la sporturi live și disponibilitatea în ziua următoare a emisiunilor curente NBC.

Lansarea aplicației Peacock pentru platforma Samsung Smart TV este oarecum strategică. Serviciul de streaming video va transmite o serie de emisiuni live care acoperă Jocurile Olimpice de Vară din Tokyo 2021. Transmisiile vor include patru emisiuni în fiecare zi, potrivit site-ului Engadget. Jocurile Olimpice de la Tokio vor începe pe 23 iulie și se vor încheia pe 8 august 2021. Peacock concurează cu Apple TV+, Disney+, HBO Max, Hulu, Netflix și Prime Video.

Hulu TV este un serviciu american de abonament la cerere, deținut de Hulu LLC în asociație cu Walt Disney, Comcast și Time Warner. Numele Hulu provine din limba chineză iar semnificația primară este „deținător de lucruri prețioase”. Semnificația secundară este „înregistrare interactivă”.

Peacock anunțase în timpul întâlnirii cu investitorii săi la începutul acestui an că are 42 de milioane de utilizatori înregistrați. Serviciul de streaming are un nivel gratuit, cu reclame, similar cu Samsung TV Plus. În același timp, are foarte mult conținut conținut premium și original este accesibil doar prin intermediul abonamentelor cu plată.

Printre conținuturile populare sunt 30 Rock, Battlestar Galactica, Brooklyn Nine-Nine sau Downton Abbey. Nu lipsesc Everybody Loves Raymond, Hell’s Kitchen, House, Heroes, Modern Family, Parks and Recreation, Ray Donovan, Saturday Night Live, Suits, The Office, This Is Us și Yellowstone.