Samsung TV Plus ajunge la noi utilizatori din întreaga lume

666
Samsung TV Plus ajunge la noi utilizatori din intreaga lume
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pentru a oferi mai multor utilizatori din întreaga lume acces ușor la conținut TV divers și de înaltă calitate, Samsung își extinde serviciul Samsung TV Plus în 10 țări suplimentare la nivel global. În acest fel totalul țărilor în care serviciul Smart TV gratuit este disponibil a ajuns la 23.

După lansarea recentă în Australia, Brazilia și Mexic, serviciul va fi disponibil în și în nouă noi țări europene. Samsung TV Plus ajunge în Olanda, Suedia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Belgia, Luxemburg, Irlanda și Portugalia. Acestora li se adaugă India începând din 30 martie. Utilizatorii vor putea să se bucure de experiențe îmbunătățite ale aplicațiilor mobile, precum și de conținuturi artistice în exclusivitate.

Samsung TV Plus: un serviciu de streaming cu adevărat global

Oferind acces instant la știri, sport, divertisment și multe altele, serviciul Samsung a devenit unul dintre serviciile de streaming cu cea mai rapidă creștere din lume după debutul său în 2015. Până în luna mai, utilizatorii din aceste 10 noi țări vor putea avea acces la TV Plus. În acest fel platforma Samsung va fi disponibilă în 23 de țări oferind peste 1.000 de canale din întreaga lume.

Pentru utilizatorii din India, serviciul de streaming Samsung va fi disponibil pe orice model Samsung Smart TV lansat din 2017 până în 2021. Pe 30 martie, serviciul regional Samsung TV Plus a fost lansat cu 27 de canale, inclusiv 22 de canale globale și 5 canale locale indiene.

De asemenea, aplicația mobilă Samsung TV Plus, se va extinde în Canada, Marea Britanie, Germania și India în luna aprilie. Utilizatorii din Franța, Italia, Spania, Elveția și Austria vor avea parte de aplicația mobilă Samsung în prima jumătate din 2021. Aplicația mobilă Samsung este disponibilă gratuit pe Galaxy Store și Google Play în regiunile de mai sus. Este o singură condiție, utilizatorii să aibă dispozitive Galaxy care rulează sistemul de operare Android Oreo sau o versiune ulterioară.

Android 8 Oreo este a opta actualizare majoră și a 15-a versiune a sistemului de operare Google. A fost pus la dispoziția publicului la 21 august 2017. În februarie 2021 aproximativ 9,46% din dispozitivele Android rulau pe Oreo.

Conținut permanent îmbunătățit la serviciul de streaming Samsung

Creșterea Samsung TV Plus este urmarea calității conținutului, ușurinței accesului și experiențele oferite pe mai multe ecrane”. A declarat Sang Kim, SVP pentru Produse și Marketing la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Lucrăm permanent pentru a livra mai mult clienților noștri oriunde s-ar afla – inclusiv oferta noastră mobilă”.

Samsung TV Plus este actualizat în mod regulat pentru a oferi cele mai bune experiențe posibile. Utilizatorii pot profita acum de îmbunătățirile aduse UI playerului aplicației, inclusiv o bară de player mai simplă pentru un control mai intuitiv. Pe măsură ce oferta video-on-demand (VOD) de la Samsung TV Plus continuă să se extindă, utilizatorii se vor bucura de mai mult de conținut VOD gratuit pe televizoare și dispozitivele mobile.