Personalizari nelimitate pentru ceasul de pe ecran cu One UI 6.1

232
Sursa foto: sammobile.com
Sursa foto: sammobile.com

Interfața Samsung One UI 6.1 va debuta cu telefoanele Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra care vor fi lansate azi. Se așteaptă ca noua interfață să aducă câteva funcții noi cu viitoarea serie emblematică Samsung. Cu toate acestea, despre caracteristicile care vor fi lansate lansate pe smartphone-urile Galaxy au apărut mai multe informații în ultimele săptămâni.

Dar, se pare că nu știm chiar totul despre viitoarea interfață Samsung. Despre încă o funcție de personalizare mică, dar utilă, de la One UI 6.1, am aflat acum, via SamMobile. Viitoarea interfață de utilizare 6.1 ar putea avea opțiuni de font nelimitate pentru widgetul de ceas al ecranului de blocare.

Aparent, widgetul de ceas de pe ecran din One UI 6.1 va fi compatibil cu fonturile descărcate din Galaxy Store. Informația a fost lansată online de cunoscutul Ice Universe. Acest lucru înseamnă că puteți crea personalizări nelimitate pentru aspectul și senzația widget-ului de ceas al ecranului de blocare.

One UI 6.0 a introdus capacitatea de a redimensiona widgetul de ceas al ecranului de blocare după cum vrei. Cu toate acestea, a oferit doar câteva opțiuni de font. Cu One UI 6.1, totuși, puteți modifica fontul, poziția și dimensiunea widget-ului de ceas al ecranului de blocare, opțiunile de personalizare fiind nelimitate.

Interfața de utilizare – User Interface (UI) trebuie să aibă cel puțin opt calități sau caracteristici pentru a ajuta cu adevărat utilizatorii. Acestea sunt: Claritate, Concizie, Familiaritate, Reactivitate, Consecvență, Estetică, Eficiență și Iertare.

Se spune că următoarea iterație One UI a companiei Samsung are, de asemenea, animații și tranziții mai fluide. Potrivit informațiilor, această versiune a One UI ar putea face telefoanele și tabletele Samsung mai fine și mai fluide, datorită îmbunătățirilor aduse animației, scalarii și calității tranziției. Samsung One UI 6.1 va ajunge pe mai multe tablete și telefoane Galaxy după lansarea seriei Galaxy S24.

Cu aproximativ două luni în urmă, Samsung a lansat actualizarea One UI 6.0, bazată pe Android 14, pentru mai multe telefoane și tablete Galaxy. Atunci gigantul tech sud-coreean a introdus zeci de funcții noi și îmbunătățiri de design. Am scris despre ele de fiecare dată când Android 14 și One UI 6.0 au fost lansate pentru dispozitivele eligibile.