Acasă Stiri Personalizați și conectați-vă cu aplicația Samsung Good Lock actualizată

Personalizați și conectați-vă cu aplicația Samsung Good Lock actualizată

Dacă sunteți cineva căruia îi place să personalizeze fiecare aspect al dispozitivului, aplicația Good Lock este ideală pentru acest lucru. Oferă o gamă largă de caracteristici care vă permit să personalizați aspectul și experiența interfeței dispozitivului dvs. Galaxy.

Pentru a pune puterea personalizării direct în mâinile tale, mai multe funcții interesante au venit în aplicația Good Lock. Împreună cu trei aplicații noi, concepute să vă ajute să vă faceți propriul S Pen, tapetul și tastatura cu adevărat proprii. Două aplicații la îndemână existente au fost, de asemenea, actualizate cu funcții noi pentru a vă oferi o ușurință de folosire maximă a dispozitivului.

Personalizați stiloul S Pen cum doriți

Prima aplicație nouă, care a ajuns la Good Lock este Pentastic. Este o aplicație care vă permite să personalizați modul în care S Pen lucrează pentru tine. Pentastic vă permite să personalizați cum vă răspunde S Pen-ul dvs. oferind diferite opțiuni de temă și sunet pentru caracteristici precum Air command și indicatorul Hover. Pentastic este disponibil pe dispozitivele Galaxy Note și tabletele Galaxy cu One UI 2.1 sau mai nou.

În plus, Pentastic vă permite să configurați propria comandă rapidă dedicată S Pen. Cu această caracteristică, puteți selecta o aplicație pe care să o lansați imediat atingând de două ori S Pen de pe ecranul smartphone-ului și ținând simultan apăsat butonul S Pen. Acest lucru vă asigură că aveți acces instantaneu la funcționalitățile care înseamnă cel mai mult pentru dvs.

3D (sau tridimensional) desemnează o tehnică de redare a obiectelor în 3 dimensiuni: înălțime, lățime și adâncime, cu ajutorul anumitor tehnologii. Scopul este redarea unor imagini cât mai aproape de realitate.

Trăiește viața în 3D

Personalizarea ecranului de pornire și a ecranului de blocare este o modalitate de a vă face smartphone-ul definitiv propriu. Cu aplicația Wonderland, puteți face acest pas mai departe, creând imagini de fundal 3D în mișcare pentru dispozitivul dvs. Wonderland din Good Lock este disponibilă pe dispozitive cu Samsung One UI 2 sau mai recent. Aplicația nu este disponibilă pe dispozitive pliabile și tablete!

Țara Minunilor este o aplicație care acceptă crearea de tapet 3D ușor și rapid. După ce ați selectat un tapet și o imagine de transformat în aplicație, puteți aplica efecte de mișcare, efecte de particule și puteți alege dintr-o serie de presetări pentru a crea un tapet în mișcare, pe cât de unic, pe atât de dinamic.

Organizați-vă tastatura Samsung așa cum doriți

Având în vedere rolul său crucial în modul în care ne folosim smartphone-urile și tabletele, tastatura este în mod firesc una dintre funcționalitățile cele mai frecvent utilizate ale oricărui dispozitiv. Pentru a oferi o experiență de tastatură optimizată după gusturile dvs., viitoarea aplicație Keys Cafe va face acest lucru. Keys Cafe este setată pentru a vă permite să vă personalizați setările tastaturii pentru a vă fi mai confortabile datorită redimensionării înălțimii și lățimii tastaturii și a opțiunilor de repoziționare a aspectului tastelor. Keys Cafe va fi disponibilă pe dispozitive cu One UI 2.1 sau mai noi. Tastatura Samsung trebuie să fie actualizată la v5.1.05 pentru ca aplicația Keys Cafe să funcționeze!

Veți putea să inserați o anumită personalitate în experiența tastaturii cu teme și efecte dinamice disponibile în aplicația Keys Cafe. Keys Cafe se va lansa, de asemenea, cu o funcție interesantă. Aceasta va transform tastarea într-un joc, oferind scoruri și clasamente pentru a vă ajuta să vă minimizați greșelile de scriere.

Personalizați-vă experiențele cu Home Up din Good Lock

Actualizarea viitoare a aplicației Home Up este setată pentru a vă oferi mai mult control asupra procesului de partajare. Prin intermediul funcției Share Manager veți putea alege să ascundeți anumite comenzi – cum ar fi Partajare în apropiere și Partajare directă – din fereastra de partajare pe măsură ce alegeți și să vă gestionați contactele de partajare directă alegând favoritele sau cele pe care să le ascundeți. În plus, vă puteți bucura de un control mai mare asupra partajării UX gestionând aplicațiile care apar în fereastra de partajare. Share Manager va fi disponibil pe dispozitive cu One UI 2.5 sau mai mult.

Actualizările aplicației MultiStar au adus utilizatorului funcția I♡Galaxy Tablet. Aceasta vă permite să vă bucurați de partajarea completă a tastaturii wireless. Funcția I♡Galaxy Tablet vă permite să vă conectați smartphone-ul la tastatura Cover Book atașată la tabletă și să comutați fără probleme între tastarea ambelor dispozitive. I♡Tablet Galaxy va fi disponibilă pe dispozitive cu One UI 2.5 sau mai mult.

Aplicația MultiStar acceptă, de asemenea, schimbarea orientării mai convenabilă pentru aplicațiile fixate. Acest lucru permițându-vă opțiuni pentru modul în care se deplasează aplicația fixată atunci când comutați între modurile portret și peisaj.

Pentastic și Țara Minunilor sunt disponibile acum pentru utilizatori, conform NewsSamsung. Keys Cafe și aplicațiile Home Up actualizate vor fi disponibile în aplicația Good Lock la începutul lunii octombrie. Aplicația Good Lock este disponibilă pe Galaxy Store pentru utilizatorii din Australia, Canada, China, Hong Kong, India, Coreea, Noua Zeelandă, Singapore, UK și SUA. Nu știm când va fi disponibilă și în România.

Stiri

Samsung pentru a zecea oară cel mai popular brand din Rusia

Pentru a zecea oară, Samsung Electronics a devenit lider în clasamentul anual „Branduri favorite ale rușilor - 2020”. Acest top anual este...

Sunetele nedorite: istoria tehnologiei de anulare a zgomotului (ANC)

În 1978, guvernul SUA a abordat o companie din domeniul audio cu o propunere neobișnuită. Aceasta trebuia să dezvolte o tehnologie specială...

Samsung Electro-Mechanics face mai multe camere pentru seria Galaxy A

Samsung Electro-Mechanics va crește cantitatea de camere furnizate pentru modelele de smartphone-uri bugetare ale companiei. Aceste dispozitive Galaxy A vor ajunge în...

Noul laptop Chromebook Samsung Nightfury gata de a intra în producție

Nu am prea scris despre misteriosul Chromebook Samsung Nightfury pentru că, să fim sinceri, nu știm sigur ce va fi și când...

Samsung a realizat un profit net de 8,2 miliarde USD pe Q3 2020

Samsung a făcut ieri publice rezultate financiare obținute în trimestrul trei din 2020. Compania declarat că a înregistrat o creștere semnificativă a...

Seria Samsung Galaxy S21 ar putea veni fără încărcător și căști în cutie

Recent Apple a lansat noua gamă iPhone 12. Deși dispozitivele diferă unele de altele, ele au un numitor comun. Nu au încărcător...

Seria Samsung Galaxy S21 (S30) va fi lansată cu One UI 3.1

Galaxy S21 (Galaxy S30) ar încorpora direct interfața Samsung One UI 3.1. Contrar primelor informații care au apărut pe web, Samsung ar...