Personalizați-vă telefonul Samsung Galaxy cu o husă unică

887

MyGalaxy este o aplicație exclusivă pentru telefoanele Samsung care vă permite să accesați milioane de melodii, videoclipuri și jocuri video direct pe smartphone. De asemenea, puteți rezerva un taxi, puteți cumpăra bilete la film, puteți comanda mâncare și puteți efectua plăți. Are și o funcție de asistență pentru remedierea problemelor.

Experiențele personale devin tot mai importante. Din cercetarea companiei Deloitte se pare că jumătate din generația actuală este atrasă de gadgeturi și lucruri personalizate. Samsung răspunde la acest lucru cu smartphone-uri cu adevărat personalizate prin intermediul MyGalaxy. Puteți crea cu ușurință și rapid o acoperitoare unică pentru telefonul dvs. Galaxy. Cu mai mult de 23.000 de opțiuni unice, există întotdeauna un stil care vă convine. Alegeți culoarea preferată, tema sau modelul și proiectați o copertă care transformă telefonul smartphone în ceva unic.

Câștigătorul concursului de design va primi un Galaxy S10+

Pentru a sărbători introducerea „MyGalaxy”, Vogue și Samsung organizează o competiție de design pentru a alege cel mai frumos design al unei huse de smartphone. Concursul este organizat de Samsung Olanda. Proiectați propria husă prin intermediul MyGalaxy și participați la concursul de design Design Your Galaxy ce are loc între 1 aprilie și 5 mai. Acest lucru vă oferă șansa de a câștiga premiul cel mare: un Samsung Galaxy S10+.

Designul câștigător va fi vândut în Magazinul Samsung Experience din Utrecht și Bruxelles. În cele din urmă, toți designerii din top 10 sunt invitați la un eveniment exclusiv pe care Vogue și Samsung îl organizează pentru a anunța câștigătorul.

Vogue este o revistă americană de modă și stil de viață care acoperă multe subiecte, inclusiv modă, frumusețe și cultură, înființată în anul 1892. Vogue a fost descrisă de criticul Caroline Weber în New York Times ca fiind „cea mai influentă revistă de modă din lume”.

Personalizarea este o modalitate de a vă exprima, pentru a arăta cine sunteți. Cu MyGalaxy răspundem acestei dorințe făcând posibilă proiectarea unui capac unic pentru smartphone-uri„. A spus Gerben van Walt Meijer, Manager Marketing Mobile al Samsung Olanda.

Cu ajutorul aplicației online MyGalaxy, puteți proiecta o copertă pentru telefonul vostru smartphone. Momentan acest lucru se adresează modelelor Galaxy S9, S9+, Note 9, Galaxy S10, S10e sau S10+ și va fi extins în viitor la cele mai noi smartphone-uri, inclusiv seria Galaxy A. Indiferent de smartphone-ul pe care îl aveți și de toate tendințele de stil pe care le urmăriți, coperta smartphone-ului este întotdeauna extensia stilului tău.

SURSĂLetsgoDigital