Acasă Stiri Personalizați-vă smartphone-ul cu teme din Samsung Themes

Personalizați-vă smartphone-ul cu teme din Samsung Themes

Ecosistemul Samsung Galaxy este vast și plin de instrumente care adaugă confort vieții noastre conectate. Vă puteți personaliza smartphone-ul cu teme Samsung din aplicația Samsung Themes. Samsung are o constelație de aplicații și servicii care dacă le folosiți cu Galaxy S9 și Galaxy S9+ sau alte smartphone-uri de la Samsung, vă vor permite să vă bucurați, să vă distrați și să aveți o experiență mai productivă pe propriul smartphone.

Personalizarea telefoanelor a fost mult timp un focus al seriei Galaxy și a fost demonstrată de Samsung Themes. Compatibil cu modelele Galaxy S9 și S9+ și multe dintre edițiile recente ale familiei Galaxy – cu Samsung Galaxy S6 și modelele mai noi și de asemenea cu modelele Galaxy Note. Samsung Themes transformă dispozitivul făcându-l mult mai ușor de personalizat în stilul pe care îl doriți.

Vă puteți realmente transforma telefonul mobil acoperind toate domeniile, de la imagini de fundal, imagini și pictograme Always On Display la interfețe de apel și de mesaje. Fiecare personalizare este integrată într-un mod care este natural și organic și vă face să interacționați cu plăcere cu dispozitivul.

Este foarte ușor de făcut acest lucru: accesați pur și simplu Samsung Themes sau căutați în ecranul inițial și atingeți pictograma „Teme”. Caracteristica oferă acces instantaneu la colecția dvs. personală de teme, precum și la gama tot mai mare de opțiuni disponibile în magazinul Samsung Themes. Cu peste 100 de mii de modele la alegere, magazinul Samsung facilitează găsirea unei teme perfecte pentru a se potrivi cu stilul sau starea de spirit. Pur și simplu introduceți motorul de căutare și explorați catalogul cu nenumărate teme.

Aplicația Samsung Themes este disponibilă în 185 de țări din întreaga lume începând cu noiembrie 2017, dintre care 60 de țări oferă acest serviciu cu plată. Este disponibil pe modelele Galaxy S6 și mai noi care au un afișaj cu cel puțin rezoluție HD. În România Samsung Theme este un serviciu cu plată.

Pentru a oferi utilizatorilor mai multe modalități de a-și exprima personalitatea, magazinul Samsung Themes oferă posibilitatea alegerii uneia sau mai multora dintre opțiunile sale sau puteți să dezvoltați propriile idei, personalizând fiecare element cu un design particular.

Magazinul este împărțit în patru categorii: „Teme” (selecția implicită), „Imagini de fundal”, „Icoane” și „AOD” (imagini întotdeauna pe ecran). Cu o mulțime de opțiuni de tonuri elegante, subtile și clare, combinațiile sunt nelimitate. Mixați și potriviți fiecare parte din aspectul telefonului dvs. pentru a crea o temă care este în mod unic a ta.

Afișajele extraordinare ale smartphone-urilor Galaxy permit fiecărei teme să strălucească cu adevărat, mai ales prin suportul pentru funcții cum ar fi temele pentru mască de iris, imagini de fundal Video, Motion și Multi wallpapers. Compatibilitatea poate varia în funcție de smartphone și de sistemul de operare.

Aplicate pe ecranul de blocare, imaginile de fundal Motion se deplasează în mod natural, în funcție de orientarea telefonului, în timp ce funcția Multi wallpapers afișează o imagine de fundal diferită de fiecare dată când deschideți telefonul. Suportă până la 20 de imagini de fundal diferite.

Magazinul Samsung Themes oferă o gamă largă de oferte inventive, inclusiv de design-uri pop, sau selecții simple sezoniere, toate sunt pur și simplu adorabile. Și asta nu e totul! Magazinul este plin de desene care prezintă creativitatea unor oameni incredibili, care au participat recent la Proiectul AUTISTAR. “Autism Special Talents and Rehabilitation” – AUTISTAR care produce și comercializează produse concepute de cei cu tulburări de autism.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...