Samsung a vândut peste 25.000 de Gear S3 în Corea

1370

Samsung Electronics Co., a declarat că a vândut mai mult de 25.000 de smartwatches Samsung Gear S3 în Corea de Sud, în mai puțin de 10 zile.

Samsung a început să vândă smartwatch-urile la domiciliu prin intermediul site-ului său, din data de 11 noiembrie 2016.

Samsung a prezentat Gear S3 Frontier și Classic în septembrie, oferind o funcție de telefonie mobilă de plată, o viață mai lungă a bateriei și o funcție GPS pentru apeluri de urgență sau texte.

Pe lângă designul elegant, Gear S3 este echipat cu standardele IP68 pentru rezistență la apă și praf, astfel încât utilizatorii să poată folosi zilnic smartwaches-ul, indiferent de condițiile meteorologice. Nu contează dacă plouă sau doar vin câțiva stropi de ploaie sau cădeți accidental în piscină, Gear S3 nu va avea probleme.

Capacitatea GPS-lui încorporat, permite, de asemenea, utilizatorilor să monitorizeze cu exactitate activitățile lor zilnice de fitness şi activităţile sportive.

Un oficial de la Samsung Electronics a declarat că S3 este mai popular în rândul bărbaților decât al femeilor, în principal, deoarece Gear S3 arata ca un ceas normal. Ceasul, rafinat și ușor de purtat, arătos, cu aspect de ceas serios dă stil și personalitate.

Gigantul high-tech din Coreea de Sud, a fost printre primele companii care au lansat ceasuri inteligente, devenind lider şi pe această piaţă.

SURSĂKoreaHerald