Noile pictograme care vor veni în curând pe telefonul tău Samsung Galaxy

561
Noi pictograme pe Samsung Galaxy
Sursa foto: galaxyclub.nl

Actualizarea la Android 13 și Samsung One UI 5 va aduce în curând pictograme noi pe telefonul tău Samsung Galaxy. Schimbările sunt mari? Sau e bine? Vă prezentăm mai jos câteva dintre noile pictograme care vor ajunge pe telefoanele Samsung cu viitorul sistem de operare Android 13 și interfața aferentă, One UI 5.

După cum probabil știți, Samsung va începe să lanseze Android 13 pe un număr mare de dispozitive Galaxy mai târziu în acest an. Și așa cum se cuvine din partea Samsung, acest upgrade este însoțit de o nouă versiune a interfeței – One UI 5. Am avut o primă privire asupra noului software în previzualizarea Android 13 pe Galaxy S22. Între timp, o nouă versiune a software-ului beta aduce mai multe modificări. Este vorba despre pictograme noi pentru un număr mare de aplicații Samsung Galaxy.

Noi pictograme la Telefon, Agendă, Galerie pe telefoanele Samsung Galaxy

În timp ce unora le place să vadă inovații majore cu fiecare upgrade, Samsung știe că marea majoritatea nu doresc să-și schimbe deloc telefonul. Nu vrei să fii nevoit să cauți brusc pictograma unei aplicații preferate, pentru că nu o mai recunoști după upgrade. Totuși, modificările aduse One UI fac adesea modificări aspectului interfeței, potrivit GalaxyClub. Cu Android 13 și One UI 5, acestea sunt limitate. Dar tocmai pictogramele aplicațiilor sunt planificate să fie schimbate în dispozitivele Samsung Galaxy.

De exemplu, noua versiune Android 13 beta arată pictograme mai puțin „plate”. Unele, cum ar fi aplicația Telefon, au un gradient subtil de culoare în fundal. În altele, precum Agenda, imaginea completă a fost reînnoită. Uneori, în principal schema de culori se schimbă – ca și în cazul aplicației Galerie. Cu pictogramele multor aplicații Samsung, nimic nu se schimbă, cum ar fi Samsung Health, Bixby sau Galaxy Wearable.

Samsung Health a fost lansată la 2 iulie 2012 cu Samsung Galaxy S3. Aplicația are acum peste un miliard de descărcări din Google Play. Samsung Gallery, Email sau Samsung Calculator au și ele peste un miliard de descărcări din Google Play.

Deoarece funcția Paleta de culori din One UI 5 continuă să existe puteți ajusta culorile pictogramelor afișate la culorile imaginii de fundal. Din păcate, acest gadget nu funcționează încă în software-ul beta care rulează acum pe seria Galaxy S22. Deci nu vă putem arăta exemple încă.

În partea de sus vedeți pictogramele așa cum sunt acum, în One UI 4.x. În rândul de mai jos vedeți pictogramele noi în One UI 5:

Sursă foto: GalaxyClub

După cum am menționat, noile pictograme aparțin interfeței Samsung One UI 5. Aceasta, la rândul său, face parte din versiunea Samsung a viitorului sistem de operare Android 13. Dacă telefonul dvs. va primi sau nu acest upgrade, puteți vedea aici pe I❤️Samsung!