Acasă Stiri Ediția "Pirații din Caraibe" a lui Galaxy S8, noua comoară de la...

Ediția „Pirații din Caraibe” a lui Galaxy S8, noua comoară de la Samsung

Pentru a sărbători lansarea filmului Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar, Samsung lansează o ediție specială a lui Galaxy S8.

Mai multe imagini ale dispozitivului au fost publicate în rețeaua socială chineză Weibo, în timp ce site-ul news.mydrivers dezvăluie detalii ale unității.

În 2015, Samsung Electronics și The Walt Disney Company au colaborat pentru a lansa o ediție specială Iron Man a lui Samsung Galaxy S6.

În acest an, cele două companii își unesc forțele din nou pentru a lansa o ediție specială a lui Galaxy S8, noul smartphone pilot al companiei Samsung.

În afară de personalizarea care face trimitere la popularul film și actorii săi, Samsung Galaxy S8 vine cu aceleași specificații cunoscute acum de toată lumea.

Această versiune este inspirată de celebrul film, o adevărată saga, Pirații din Caraibe, iar noul episod, intitulat Răzbunarea lui Salazar, a fost lansat în cinematografe pe 24 mai 2017.

Saga este o povestire care se întinde pe mai multe capitole, specifică vechii literaturi scandinave, în care faptele istorice se împletesc cu elemente eroice mitologice, legende sau mituri.

De data aceasta, telefonul este un Samsung Galaxy S8, însoțit de o carcasă electronică inspirată din film. În cazul în care smartphone-ul este introdus în cutie, cip-ul NFC permite detectarea încorporări, iar interfața telefonului se modifică automat pentru a intra în spiritul celebrului film produs de Walt Disney Company (una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume), în care Johnny Depp joacă un pirat cu inegalabilă nonșalanță.

Ediția limitată a lui Galaxy S8, Pirații din Caraibe este acum de vânzare în Coreea de Sud la un preț de aproximativ 787 €.

Conform informațiilor care circulă pe internet, această ediție specială a lui Galaxy S8 va fi prevăzută cu un inel și o mulțime de alte produse cu referire la filmul Pirații din Caraibe placate cu aur, ce încântă colecționari și fani acestei serii.

Dacă ați visat să aveți carisma lui Jack Sparrow, această ediție limitată a lui Galaxy S8 vă va ajuta cu siguranță să vă îndepliniți visul.

În China, această ediție specială va fi vândută începând cu luna iunie 2017. Prețul va fi la fel ca la Galaxy S8, cu o suplimentare de aproximativ 40 de euro.

Nu este clar pentru moment dacă această versiune va fi disponibilă și în alte zone sau în Europa. Este posibil, deoarece Disney este o companie de nivel mondial, iar prin această ediție specială poate bucura fanii din întreaga lume.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 va veni cu S Pen, dar fără un slot dedicat

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold oferă o productivitate mai mare și multitasking mai bun, grație ecranului mare și capacității de a...

Actualizarea Sony PS5 aduce suport pentru Samsung TV de 120 fps 4K

Sony a lansat o actualizare pentru consola Sony PlayStation 5 care rezolvă problemele de compatibilitate cu televizoarele Samsung. Sony PS5 trebuia să...

Samsung a început dezvoltarea firmware-ului la Galaxy Z Flip 2 (3)

Samsung urmează să lanseze două noi smartphone-uri pliabile în acest an, câte unul din fiecare în seria Fold și Flip. Există indicii...

Actualizarea lui Galaxy A40 remediază erorile după primirea lui Android 11

După actualizarea majoră la Android 11 pe Galaxy A40, mai mulți utilizatori s-au plâns de unele probleme cu privire la bug-uri. De...

Samsung Electronics a câștigat 71 de premii iF Design Award 2021

Samsung Electronics a anunțat că a primit un număr record de 71 de premii la iF Design Award 2021. Samsung a câștigat...

Lansarea laptopului Samsung Galaxy Book Go este foarte aproape

Samsung lucrează la mai multe laptopuri noi, iar unele caracteristici ale acestora au fost deja dezvăluite. Știm și data lansării acestor noi...

Samsung pe locul 2 mondial în veniturile din cipuri în 2020

Samsung Electronics și-a menținut statutul de al doilea cel mai mare furnizor de semiconductori din lume după venituri anul trecut. Datele au...