Acasă Stiri Ediția "Pirații din Caraibe" a lui Galaxy S8, noua comoară de la...

Ediția „Pirații din Caraibe” a lui Galaxy S8, noua comoară de la Samsung

Pentru a sărbători lansarea filmului Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar, Samsung lansează o ediție specială a lui Galaxy S8.

Mai multe imagini ale dispozitivului au fost publicate în rețeaua socială chineză Weibo, în timp ce site-ul news.mydrivers dezvăluie detalii ale unității.

În 2015, Samsung Electronics și The Walt Disney Company au colaborat pentru a lansa o ediție specială Iron Man a lui Samsung Galaxy S6.

În acest an, cele două companii își unesc forțele din nou pentru a lansa o ediție specială a lui Galaxy S8, noul smartphone pilot al companiei Samsung.

În afară de personalizarea care face trimitere la popularul film și actorii săi, Samsung Galaxy S8 vine cu aceleași specificații cunoscute acum de toată lumea.

Această versiune este inspirată de celebrul film, o adevărată saga, Pirații din Caraibe, iar noul episod, intitulat Răzbunarea lui Salazar, a fost lansat în cinematografe pe 24 mai 2017.

Saga este o povestire care se întinde pe mai multe capitole, specifică vechii literaturi scandinave, în care faptele istorice se împletesc cu elemente eroice mitologice, legende sau mituri.

De data aceasta, telefonul este un Samsung Galaxy S8, însoțit de o carcasă electronică inspirată din film. În cazul în care smartphone-ul este introdus în cutie, cip-ul NFC permite detectarea încorporări, iar interfața telefonului se modifică automat pentru a intra în spiritul celebrului film produs de Walt Disney Company (una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume), în care Johnny Depp joacă un pirat cu inegalabilă nonșalanță.

Ediția limitată a lui Galaxy S8, Pirații din Caraibe este acum de vânzare în Coreea de Sud la un preț de aproximativ 787 €.

Conform informațiilor care circulă pe internet, această ediție specială a lui Galaxy S8 va fi prevăzută cu un inel și o mulțime de alte produse cu referire la filmul Pirații din Caraibe placate cu aur, ce încântă colecționari și fani acestei serii.

Dacă ați visat să aveți carisma lui Jack Sparrow, această ediție limitată a lui Galaxy S8 vă va ajuta cu siguranță să vă îndepliniți visul.

În China, această ediție specială va fi vândută începând cu luna iunie 2017. Prețul va fi la fel ca la Galaxy S8, cu o suplimentare de aproximativ 40 de euro.

Nu este clar pentru moment dacă această versiune va fi disponibilă și în alte zone sau în Europa. Este posibil, deoarece Disney este o companie de nivel mondial, iar prin această ediție specială poate bucura fanii din întreaga lume.

Stiri

Alte două smartphone-uri Galaxy M vor veni în Q4 2020

Văzând că Samsung a lansat deja pe Galaxy M51, ați crede că acesta încheie portofoliul său entry-level din 2020. Nu este așa....

Majoritatea telefoanelor vândute în Germania în Q2 2020 au fost mid-range

Începutul celui de-al doilea trimestru al anului 2020 părea foarte sumbru pentru piața germană de smartphone-uri. Vânzările au înregistrat un declin constant...

Samsung ar putea avea vânzări de 54,5 miliarde USD în Q3 2020

Samsung a avut câștiguri decente în ultimul trimestru din cauza vânzărilor puternice de cipuri semiconductoare. Acum semnele pentru acest trimestru sunt mult...

Samsung lucrează la un încărcător de 65W, posibil pe Galaxy S21

Samsung lucrează la un nou încărcător de telefon, încărcător cu numărul de model EP-TA865. Numerotarea ar putea sugera că unele telefoane Samsung...

Galaxy Community a strâns 1 milion USD pentru a sprijini Global Goals

În fiecare septembrie, sute de lideri mondiali se întâlnesc la ONU pentru a promova un nou cadru de cooperare. Anul acesta, Organizația...

Comparație Galaxy A71 vs Galaxy M51: modelul din seria M excelent!

Samsung Galaxy M51 a fost lansat recent și va ajunge la vânzare pe toate piețele, inclusiv Europa și India. Este un telefon...

Samsung Ballie, un robot asistent drăguț de care avem nevoie

Samsung a prezentat anul acesta la CES 2020 Las Vegas robotul Ballie. Este un robot mic în formă de bilă, cu o...