Acasă Stiri Ediția "Pirații din Caraibe" a lui Galaxy S8, noua comoară de la...

Ediția „Pirații din Caraibe” a lui Galaxy S8, noua comoară de la Samsung

Pentru a sărbători lansarea filmului Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar, Samsung lansează o ediție specială a lui Galaxy S8.

Mai multe imagini ale dispozitivului au fost publicate în rețeaua socială chineză Weibo, în timp ce site-ul news.mydrivers dezvăluie detalii ale unității.

În 2015, Samsung Electronics și The Walt Disney Company au colaborat pentru a lansa o ediție specială Iron Man a lui Samsung Galaxy S6.

În acest an, cele două companii își unesc forțele din nou pentru a lansa o ediție specială a lui Galaxy S8, noul smartphone pilot al companiei Samsung.

În afară de personalizarea care face trimitere la popularul film și actorii săi, Samsung Galaxy S8 vine cu aceleași specificații cunoscute acum de toată lumea.

Această versiune este inspirată de celebrul film, o adevărată saga, Pirații din Caraibe, iar noul episod, intitulat Răzbunarea lui Salazar, a fost lansat în cinematografe pe 24 mai 2017.

Saga este o povestire care se întinde pe mai multe capitole, specifică vechii literaturi scandinave, în care faptele istorice se împletesc cu elemente eroice mitologice, legende sau mituri.

De data aceasta, telefonul este un Samsung Galaxy S8, însoțit de o carcasă electronică inspirată din film. În cazul în care smartphone-ul este introdus în cutie, cip-ul NFC permite detectarea încorporări, iar interfața telefonului se modifică automat pentru a intra în spiritul celebrului film produs de Walt Disney Company (una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume), în care Johnny Depp joacă un pirat cu inegalabilă nonșalanță.

Ediția limitată a lui Galaxy S8, Pirații din Caraibe este acum de vânzare în Coreea de Sud la un preț de aproximativ 787 €.

Conform informațiilor care circulă pe internet, această ediție specială a lui Galaxy S8 va fi prevăzută cu un inel și o mulțime de alte produse cu referire la filmul Pirații din Caraibe placate cu aur, ce încântă colecționari și fani acestei serii.

Dacă ați visat să aveți carisma lui Jack Sparrow, această ediție limitată a lui Galaxy S8 vă va ajuta cu siguranță să vă îndepliniți visul.

În China, această ediție specială va fi vândută începând cu luna iunie 2017. Prețul va fi la fel ca la Galaxy S8, cu o suplimentare de aproximativ 40 de euro.

Nu este clar pentru moment dacă această versiune va fi disponibilă și în alte zone sau în Europa. Este posibil, deoarece Disney este o companie de nivel mondial, iar prin această ediție specială poate bucura fanii din întreaga lume.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...