Ediția „Pirații din Caraibe” a lui Galaxy S8, noua comoară de la Samsung

2188

Pentru a sărbători lansarea filmului Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar, Samsung lansează o ediție specială a lui Galaxy S8.

Mai multe imagini ale dispozitivului au fost publicate în rețeaua socială chineză Weibo, în timp ce site-ul news.mydrivers dezvăluie detalii ale unității.

În 2015, Samsung Electronics și The Walt Disney Company au colaborat pentru a lansa o ediție specială Iron Man a lui Samsung Galaxy S6.

În acest an, cele două companii își unesc forțele din nou pentru a lansa o ediție specială a lui Galaxy S8, noul smartphone pilot al companiei Samsung.

În afară de personalizarea care face trimitere la popularul film și actorii săi, Samsung Galaxy S8 vine cu aceleași specificații cunoscute acum de toată lumea.

Această versiune este inspirată de celebrul film, o adevărată saga, Pirații din Caraibe, iar noul episod, intitulat Răzbunarea lui Salazar, a fost lansat în cinematografe pe 24 mai 2017.

Saga este o povestire care se întinde pe mai multe capitole, specifică vechii literaturi scandinave, în care faptele istorice se împletesc cu elemente eroice mitologice, legende sau mituri.

De data aceasta, telefonul este un Samsung Galaxy S8, însoțit de o carcasă electronică inspirată din film. În cazul în care smartphone-ul este introdus în cutie, cip-ul NFC permite detectarea încorporări, iar interfața telefonului se modifică automat pentru a intra în spiritul celebrului film produs de Walt Disney Company (una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume), în care Johnny Depp joacă un pirat cu inegalabilă nonșalanță.

Ediția limitată a lui Galaxy S8, Pirații din Caraibe este acum de vânzare în Coreea de Sud la un preț de aproximativ 787 €.

Conform informațiilor care circulă pe internet, această ediție specială a lui Galaxy S8 va fi prevăzută cu un inel și o mulțime de alte produse cu referire la filmul Pirații din Caraibe placate cu aur, ce încântă colecționari și fani acestei serii.

Dacă ați visat să aveți carisma lui Jack Sparrow, această ediție limitată a lui Galaxy S8 vă va ajuta cu siguranță să vă îndepliniți visul.

În China, această ediție specială va fi vândută începând cu luna iunie 2017. Prețul va fi la fel ca la Galaxy S8, cu o suplimentare de aproximativ 40 de euro.

Nu este clar pentru moment dacă această versiune va fi disponibilă și în alte zone sau în Europa. Este posibil, deoarece Disney este o companie de nivel mondial, iar prin această ediție specială poate bucura fanii din întreaga lume.

VIAPhonAndroid