Samsung PlayGalaxy Link este acum disponibilă pe Android și Windows

766
Sursa Foto: androidpolice.com

Când Samsung a lansat pe Galaxy Note 10, a introdus și o nouă platformă de streaming de jocuri denumită Samsung PlayGalaxy Link. Cel puțin atunci au fost date foarte puține informații concrete despre noul serviciu. În curând după aceea, am aflat că va fi lansat efectiv în septembrie și, astfel, s-a și întâmplat. Acum site-ul Playgalaxay.com este live și aplicația Android este disponibilă pentru descărcare.

Aplicația Samsung PlayGalaxy Link vă permite să vă conectați la computer prin Wi-Fi sau date mobile și să vă difuzați jocuri pe telefon sau tabletă. După cum vă așteptați, serviciul acceptă controlere Bluetooth, mouse și tastatură de la alte companii, iar site-ul vă indică din nou că cel mai bine este să folosiți un controler Glap. Sunt acceptate și altele, dar să fim sinceri, sunt cu totul inferioare.

Sistem de operare Windows 10 ca cerință pentru GalaxyPlay Link

Când înregistrați un computer Windows 10 cu aplicația și utilizați o conexiune LAN, veți putea chiar să activați PC-ul prin Play Galaxy Link. Este complet gratuit și presupunând că ai deja jocurile pe computer, aplicația le va descoperi și le va completa automat cu o listă. Puteți face acest lucru și manual, în caz că lipsesc unele jocuri.

Cerințe pentru PC:

  • Sistem de operare: Windows 10
  • GPU: NVIDIA GPU NVIDIA GTX 1060 sau o versiune ulterioară, AMD Radeon RX 550 sau o versiune superioară
  • Procesor: Intel Core i5 sau o versiune superioară
  • Memorie: DDR4 8G
  • AP: router Gigabit

NVIDIA este o corporație multinațională americană. Este specializată pe producerea de procesoare grafice (GPU) pentru PC-uri, stații grafice, console de jocuri și dispozitive mobile. A fost fondată în 1993 și are sediul în Santa Clara, (Silicon Valley) California.

PlayGalaxy Link este încă în versiune beta deocamdată și este disponibil doar în SUA și Coreea de Sud. Puteți descărca aplicația Windows prin intermediul magazinului Galaxy de pe telefon. În prezent, este limitat la Galaxy Note 10 și Note 10+, dar în viitorul apropiat vor fi adăugate mai multe dispozitive și regiuni.

PlayGalaxy Link din decembrie pe Galaxy S9, Note 9, A90 și Galaxy Fold

Aplicația GalaxyPlay Link a fost recent actualizată. Cea mai recentă versiune a aplicației PlayGalaxy Link vine cu unele corecții și modificări. Are acum asistență îmbunătățită cu click dreapta și un site dedicat pentru codurile de eroare. Dar cea mai substanțială modificare a noii actualizări v1.0.5 este suportul pentru mai multe smartphone-uri. Samsung PlayGalaxy Link funcționează acum cu seria Galaxy S10, inclusiv cu S10e, S10, Galaxy S10+ și Samsung Galaxy S10 5G.

Proprietarii de Galaxy S10 interesați pot descărca această ultimă actualizare prin aplicația Samsung Store de pe dispozitivele acceptate sau mai mult de la APK Mirror. Conform AndroidPolice, care citează surse Samsung, Galaxy Fold, seria Galaxy S9, Galaxy Note 9 și Galaxy A90 vor putea folosi Samsung PlayGalaxy Link din luna decembrie 2019.