Pocket Casts este acum disponibilă pe ceasurile Galaxy cu Wear OS

232
Aplicația Pocket Casts Galaxy Watches
Sursa foto: via SamMobile.com

Pocket Casts a anunțat că va aduce aplicația sa de podcasturi pe Wear OS acum câteva luni. Acum, compania și-a pus la dispoziție aplicația pentru ceasurile inteligente care rulează Wear OS 3 (sau mai nou). Cu toate acestea, aplicația este în versiune beta, iar versiunea stabilă ar putea fi lansată în câteva săptămâni.

Pocket Casts este creat pentru fanii podcasturilor, de către fanii podcasturilor. De când ne-am lansat am fost obsedați de experiența utilizatorului. Astfel am oferit constant caracteristici puternice și intuitive celor mai pasionați fani ai mediului”. A declarat CEO-ul Pocket Casts, Owen Grover. „În peisajul audio de astăzi în evoluție rapidă, este important să susținem accesul liber și deschis oferind în același timp cea mai bună experiență de ascultare din lume.

Ceasurile Galaxy Watch cu Wear OS primesc aplicația Pocket Casts

Versiunea beta a Pocket Casts este acum disponibilă pentru ceasurile inteligente Wear OS în formă beta prin Magazinul Google Play. În prezent, aplicația este compatibilă cu seria Galaxy Watch 4, seria Galaxy Watch 5, Google Pixel Watch și alte ceasuri inteligente care rulează pe Wear OS. Aplicația pare să fie compatibilă atât cu Wear OS 3, cât și cu versiunile mai vechi ale platformei, ceea ce înseamnă că practic toți proprietarii Wear OS se bucură de distracție.

Aplicația pare să funcționeze independent de aplicația pentru smartphone, potrivit SamMobile. Cu toate acestea, dacă aveți aplicația de podcast instalată pe telefon, nu ar trebui să vă conectați separat la aplicația de pe smartwatch. Un podcast este un fișier audio sau video digital sau o înregistrare care poate fi descărcată de pe un site web pe un player media sau pe computer. În decembrie 2022 existau aproximativ 3 milioane de podcasturi.

Termenul „podcast” este o combinație între iPod și broadcast. Termenul de „podcasting” a fost sugerat pentru prima dată de The Guardian și jurnalistul BBC Ben Hammersley, care l-a inventat la începutul lunii februarie 2004.

După ce descărcați, instalați și deschideți aplicația, puteți vedea toate podcasturile și descărcările la care v-ați abonat. Poate crește volumul, poate controla viteza de redare și poate reduce tăcerea în timp ce redați podcasturi. Aplicația poate reda podcasturi prin căști wireless conectate la smartwatch sau prin difuzorul ceasului. Cu toate acestea, nu poate controla redarea în aplicația Pocket Casts de pe smartphone-ul conectat.

Versiunea smartwatch a aplicației Pocket Casts arată podcasturi recente neredate în partea de sus. De asemenea, poate descărca următorul podcast din serie în fundal și puteți modifica această setare în funcție de preferințele dvs.