Pocket Casts va ajunge în curând la ceasurile Galaxy Watch

166
Pocket Casts
Sursa foto: via sammobile.com

Aplicația de podcast Pocket Casts va sosi în curând pe ceasurile Galaxy Watch și pe alte ceasuri inteligente Wear OS. Pocket Casts a oferit o aplicație similară ceasurilor inteligente și în timpul zilelor Android Wear. Acum că lumea a trecut la Wear OS, aplicația de podcast cu mai multe fațete va fi disponibilă în curând și pe ceasurile inteligente Wear OS.

Potrivit SamMobile, aplicația Pocket Casts pentru Wear OS este în acest moment în dezvoltare, deoarece dezvoltatorii s-au orientat către clienții de telefonie mobilă în octombrie 2022. De asemenea, o problemă a proiectului a fost observată în „Versiunea inițială a aplicației Wear OS Watch” de la GitHub și discuțiile pentru o aplicație Wear OS au început la sfârșitul anului trecut.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Aplicația Pocket Casts va ajunge pe ceasurile Galaxy Watch

După cum s-a menționat pe pagina GitHub, dezvoltatorii se vor concentra pe aplicația de ceas care funcționează independent de telefon. Capacitatea de a controla Pocket Casts pe telefon va fi adăugată după lansarea inițială. În plus, Pocket Casts încearcă să reproducă o mulțime de funcții din aplicația Pocket Casts iOS Watch, cel puțin în faza sa inițială.

Momentan ceasurile Samsung cu Wear OS sunt Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic, ambele cu Wear OS 3 și Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro cu Wear OS 3.5. Știm deja că seria Galaxy Watch 6 va avea tot sistemul de operare Wear OS (probabil 4), în acest fel numărul utilizatorilor cu ceasuri Wear OS va creste substanțial.

Pocket Casts a fost lansată în 2010 de P. Simpson și R. Ivanovic. Este cea mai puternică platformă de podcast din lume, o aplicație creată de ascultători, pentru ascultători. Oferă instrumente de ascultare, căutare și descoperire excelente.

Un podcast este o înregistrare audio (uneori video) care poate fi ascultată pe o varietate de dispozitive. Fie pentru educație, fie pentru divertisment, acestea acoperă toate genurile și permit ascultătorilor acces imediat la conținut din întreaga lume.

Aplicația Pocket Casts iOS Watch oferă capabilități de descărcare numai membrilor „Pocket Casts Plus”. Deci, această funcție ar putea fi disponibilă și în aplicația Wear OS. Funcțiile inițiale la care Pocket Casts lucrează în mod activ pentru aplicația Wear OS, includ un ecran Now Playing, navigare și descărcări.

Spotify a fost un jucător important când vine vorba de streaming audio, inclusiv podcasturi. YouTube Music își va urma în curând exemplul și își va actualiza aplicația cu funcționalitatea podcast. Deoarece Wear OS 3 este folosit de tot mai mulți utilizatori din întreaga lume, este logic ca Pocket Casts să ajungă pe scenă.