Un posibil Samsung Galaxy M51 cu trei camere și ecran Infinity-O

740
Sursa Foto: @OnLeaks

Următorul telefon din gama medie de la Samsung poate fi Galaxy M51. Acesta va avea trei camere la spate și un ecran Infinity-O. Samsung a lansat în ultimul timp mai multe smartphone-uri entry-level și mid range din gamele Galaxy M și Galaxy A. Se pare că strategia gigantului tech nu se va schimba în perioada următoare. Acum tipsterul Steve Hemmerstoffer a publicat mai multe fotografii realizate pe baza CAD (Computer-aided Design) a viitorului Samsung Galaxy M51.

Noul smartphone Samsung Galaxy M51 va avea un ecran Infinity-O de 6,5 inch, cu o mică gaură în colțul din stânga sus. Acesta găzduiește o cameră selfie, iar poziționarea acesteia sugerează că Samsung va pune un ecran LCD pe acest telefon. Probabil din considerente de costuri. Măsurile de reducere a costurilor sunt, de asemenea, vizibile și în alte departamente. La începutul acestui an au fost informații că Galaxy M51 este deja în lucru la Noida în India. Acest lucru poate da greutate acestei informații.

Modul foto cu trei camere și un bliț LED la spate pe Galaxy M51

În fotografii Samsung Galaxy M51 dezvăluie un cadru din aluminiu cu un buton basculant de volum și tasta de pornire în dreapta. De asemenea, este inclus un port USB-C și difuzor de-a lungul părții inferioare și un jack pentru căști de 3,5 mm în partea de sus a telefonului. Capacul din spate este din plastic, unde pe lângă logo-ul Samsung apare și un scaner de amprente. Mulți ar spune că este un lucru bun, pentru că scanerele de pe ecran s-au dovedit adesea nesigure.

Există, de asemenea, un modul dreptunghiular pentru camere la spate, în colțul din stânga sus. Modulul foto amintește de cel prezent pe Galaxy S20 și alte dispozitive Galaxy M lansate în ultimele luni. În acest caz, este acolo un bliț LED și trei camere foto. Încă nu sunt disponibile detalii despre camere, dar clienții se pot aștepta să găsească o cameră principală cu rezoluție mare, una cu unghi larg și o cameră de adâncime.

Camerele de adâncime sunt camere capabile să capteze lumea așa cum o percepe un om. Această cameră lucrează împreună cu cea principală pentru a regla profunzimea fotografiilor și estompa fundalul. Această cameră dă un aspect profesional fotografiilor efectuate.

Posibile specificații pe Samsung Galaxy M51

Samsung Galaxy M51, în ciuda branding-ului său, este de așteptat să înlocuiască pe Galaxy M40 de anul trecut. În prezent, se știe puțin despre acest smartphone, dar zvonurile sugerează că acesta va fi alimentat fie de chipsetul Snapdragon 662, fie de Snapdragon 720G.  Este posibil să fie asociat cu 6GB de memorie RAM standard și 64GB de stocare cu suport pentru carduri microSD. Dar dacă Samsung vrea să fie mai generos am putea primi și o variantă cu 128GB de stocare.

Ca orice alt smartphone din 2020, Android 10 este așteptat direct din cutie. În acest caz, clienții vor putea, de asemenea, să găsească interfața personalizată One UI 2.0, care a debutat în toamna anului 2019 pentru flagship-urile Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Încă nu sunt informații despre capacitatea bateriei, dar trebuie să spunem că Samsung Galaxy M40 de anul trecut nu a excelat în acest departament. Ca urmare, o capacitate a bateriei de 4.000mAh sau mai mare pare destul de probabilă. Desigur, încărcarea rapidă de 15 W prin portul USB-C ar trebui să fie prezentă. Cu toate acestea, datorită naturii bugetare a dispozitivului, încărcarea wireless nu va face parte din pachet și nu va avea conectivitate 5G.

Samsung Galaxy M51 este de așteptat să apară în lunile următoare, probabil prin vară, cu un preț de aproximativ 230 – 250 de euro. Smartphone-ul Samsung va fi probabil disponibil inițial în India, apoi va ajunge pe alte piețe internaționale, inclusiv Europa.