Posibilă relansare a lui Samsung Galaxy Fold la IFA Berlin 2019

755
Sursa Foto: LG Electronics

Producătorii de smartphone-uri din toată lumea sunt așteptați să-și prezinte ultimele noutăți în domeniu la IFA 2019 Berlin. Aici în fiecare an în luna septembrie sunt lansate cele mai noi modele de smartphone-uri. Internationale Funkausstellung (IFA) 2019, are loc în perioada 6 – 11 septembrie la Berlin, Germania. Conform ultimelor informații este posibil ca gigantul tech să relanseze aici pe Samsung Galaxy Fold.

Conform The Investor, pagina economică a ziarului The Korea Herald, LG Electronics a anunțat că va lansa noul său smartphone dual-screen V50S. Potrivit The Investor, specialiștii din domeniul telefoniei mobile cred că Samsung va aduce la IFA Berlin telefonul său pliabil Galaxy Fold. Cu această ocazie vizitatorii și eventual amatorii de Galaxy Fold vor putea să-l țină în mână și să-l experimenteze pentru prima dată.

Samsung a rezolvat problemele cu ecranul la Galaxy Fold și este gata de lansare

Atât Samsung, cât și concurentul său direct Huawei au declarat că își vor dezvălui telefoanele pliabile în septembrie. Este vorba despre smartphone-urile dedicate pieței europene. În ceea ce privește pe Samsung, compania își va completa gama de dispozitive 5G în septembrie cu lansarea lui Galaxy Fold. Samsung mai are încă două telefoane cu 5G, Samsung Galaxy S10 5G și Galaxy Note 10+ 5G.

Experții din domeniu cred că Samsung, Huawei și LG aproape sigur se vor folosi de IFA Berlin 2019 pentru a prezenta publicului noile telefoane pliabile. Telefonul pliabil Samsung Galaxy Fold a fost prezentat inițial la San Francisco, SUA, în februarie, alături de seria Galaxy S10.

IFA Berlin – Internationale Funkausstellung Berlin. Este o expoziție de electronice destinată consumatorilor individuali și cel mai mare show-tech din Europa. Prima ediție a avut loc în 1924 iar până în 1939 a fost un eveniment anual. Din 1950 până în 2005, expoziția a fost organizată odată la 2 ani, după aceea din nou anual.

Samsung a intenționat inițial să lanseze telefonul la vânzare în aprilie în Statele Unite. Compania sud-coreeană a amânat planul după ce prototipurile trimise testerilor au avut probleme după ce a fost dezlipită folia de protecție de pe ecran. Samsung a remediat această problemă și smartphone-ul Galaxy Fold este acum gata de lansare.

Va fi prima dată când compania va permite clienților să atingă și să simtă telefonul Galaxy Fold la IFA Berlin 2019. Telefonul a fost anunțat la San Francisco iar la Mobile World Congress din Barcelona în aceeași lună, a fost afișat într-o cutie de sticlă sigilată.