Posibilă revenire a seriei Galaxy C după ce a fost întreruptă în 2017

124
Samsung Galaxy C
Sursa foto: via sammyfans.com

Seria Galaxy C a fost produsă inițial de Samsung pentru piața din China. A avut acolo un succes nescontat și apoi compania Samsung a lansat seria Galaxy C pe toate piețele din lume. Ultimul set de smartphone-uri pe care Samsung l-a lansat în seria C au fost Galaxy C7 și Galaxy C8, care au apărut în septembrie 2017. Apoi Samsung a întrerupt această serie de telefoane.

Recent Wi-Fi Alliance a certificat viitorul telefon Galaxy F55 împreună cu un smartphone misterios Galaxy despre care nu am auzit în trecut. Acest telefon are numărul de model SM-C5560. În conformitate cu numărul de model, compania ar putea numi acest smartphone Samsung Galaxy C55. Deci, se pare că Samsung reînvie seria C după mai bine de cinci ani.

Potrivit SammyFans, Wi-Fi Alliance a certificat Galaxy F55, confirmându-i existența și debutul oficial în scurt timp. În plus, față a de acesta a fost certificat și un telefon cu numărul de model SM-C5560. Dovezile indică faptul că dispozitivele Galaxy F55 și C55 vor suporta tehnologia Wi-Fi 6 dual-band. În afară de aceasta, documentul Wi-Fi Alliance nu a dezvăluit alte specificații, caracteristici sau limbaj de design al telefoanelor.

Vă reamintim că telefoanele din seria Galaxy C au făcut parte din gama entry-level Samsung. Au fost foarte apreciate de fani prin prisma raportului specificații/preț. De exemplu, Samsung Galaxy C7 și Galaxy C8 au avut specificații apropiate de modele Galaxy A din partea superioară a seriei. Galaxy C7 a fost un telefon robust, bine construit, cu un procesor eficient și camere decente, toate la un preț mic.

Galaxy C8, lansat în septembrie 2017, are un ecran Super AMOLED de 5,5 inch (13,97 cm) cu o rezoluție de 1920×1080. Mediatek Helio P20 este la bord. Are două camere la spate, una de 13MP și una 5MP, cu una frontală de 16MP.

Samsung Galaxy C55, dacă așa se va numi, este un smartphone cel puțin enigmatic în acest moment. Nu știm dacă se bazează pe Samsung Galaxy M55 sau va fi un dispozitiv total diferit. Acum, că Samsung a început să obțină certificări pentru Galaxy C55 pe diferite platforme, am putea vedea în curând mai multe scurgeri despre dispozitiv cu informații suculente.