Posibile detalii despre design-ul lui Samsung Galaxy S6

2618

Nowhereelse.fr a publicat poze ce arată schița case-ului pentru Galaxy S6, pozele afișând și dimensiunile smartphone-ului. Dacă aceste poze se vor dovedi a fii reale, se pare că Galaxy S6 va fi mai lung, mai subțire și mai lat decât Galaxy S5.

Dimensiunile afișate sunt 143,52 x 70.70 x 7.19 mm. Chiar dacă grosimea e mai mică decât a S5, totuși este departe de cea a lui Galaxy A7 (6,3 mm). Fereastra pentru camera principală este similară cu cea de la presupusul case „scăpat” în presă anterior, având flash-ul LED și senzorul camerei plasate la dreapta camerei și nu sub ca la versiunile anterioare. Similare sunt și ferestrele de pe latura superioară, probabil pentru jack-ul căștilor și senzorul IR.

Pe latura inferioară, parese că Samsung va îngrămădi o mulțime de port-uri, prin cele 3 ferestre. Una pentru port-ul USB cu siguranță, una pentru jack-ul căștilor dacă nu se va găsi superior iar cea de a treia posibil un grilaj pentru speaker.

Este surpinzătoare multitudinea de poze ce scapă online ce sugerează că Samsung nu va modifica design-ul pentru S6 prea mult. Tinând cont de obiceiul lui Samsung de a păstra cât mai secret design-ul pentru device-urile sale, aceste poze nu trebuie tratate ca o certitudine.

Update: Review despre Galaxy S6 acum disponibil. Apasă pe: Samsung Galaxy S6, pentru mai multe detalii.